VENINDEBOG

Listen her er tyvstjålet fra VenterPaaVin

Navn: Rebekka

Alder: 32 (idag, faktisk! indlægget her er forprogrammeret. 32 har jeg det fint med, men det lyder meget mere voksent end jeg føler mig, haha)

Stjernetegn: Krebs

Livret: Jeg siger aldrig nej tak til en god og saftig burger med pommes til. Ellers er jeg glad for cremede pastaretter og det japanske køkken – ramen og okonimiyaki for eksempel. Jeg har fået det lidt svært med kød efter min graviditet, og foretrækker egentlig kylling frem for svine- og oksekød.

Hade-ret: Tjek evt. dette indlæg men jeg har det f.eks. svært med meget traditionel dansk mad som boller i karry, karbonader, kartoffelmos, stegt flæsk og den slags.

Yndlingsfag i skolen: Jeg var glad for dansk, billedkunst og engelsk.

Yndlingsmusik: Coldplay er jo nummer et til hver en tid (jeg fødte endda til tonerne af Coldplay). Derudover er jeg jo også svært glad for Beatles. Og ellers er det meget blandet – Tina Dickow, Jamie Cullum, Katinka, Jack Johnson m.fl. bliver også ofte spillet herhjemme. Jeg er enormt dårlig til at følge med i hvad der er “smart” at høre for tiden – det har jeg simpelthen givet op på.

Yndlingsdyr: Jeg synes giraffer er fantastiske! Men jeg er også vild med pandaer – og ja, i det hele taget er jeg dyreglad.

Yndlingsfilm: Jeg har en forkærlighed for Amélie fra Montmartre. Den synes jeg virkelig er fin!

Yndlingsserie: A Handmaid’s Tale er den bedste serie, jeg længe har set, selvom den giver mig ondt i maven.

Yndlingsbog: Uha, jeg læser sjældent bøger mere end én gang, men jeg har nok aldrig været så fænget af bøger som Harry Potter serien. Derudover synes jeg “En mand, der hedder Ove” var super fin og rørende.

Top 5 over lækre mænd: Uha, jeg synes jeg har svært ved at finde fem… Men Ryan Gosling og ham der spiller Jon Snow er da ganske nydelige.

3 ting du vil tage med på en øde ø: En god bog, som jeg ville nyde at læse i fred og ro, en stor pose bland-selv slik og så en speedbåd, så jeg kunne komme derfra, når jeg havde fået nok “alene-tid” haha!

Man kan kende mig på: Mere eller mindre indtørrede pletter af gylp på tøjet (tak, Sonja!) samt hårbåndet til at skjule det fedtede hår, der altid er gemt væk i en knold, fordi man ikke kan overskue andet (og fordi nogen er glade for at rive i det…)

Jeg drikker helst: Cola og hjemmelavet lemonade og skal det være med alkohol så Aperol Spritz, piña colada (80’er drinken fejler ikke en skid!) og Moscow Mule.

Jeg elsker: Ud over det helt åbentlyse svar, så elsker jeg is, maj måned når alt springer ud i fuld flor og alting japansk.

Jeg hader: Hader er et stærkt ord, men jeg bryder mig ikke synderligt meget om folk, der går i små sko og er smålige eller ekstremt nærige, folk der bare venter på at kunne skrive sure kommentarer på Facebook og folk, der slikker på kniven når de spiser.

Bedste ferieminde: Da vi spiste på denne restaurant i Tokyo – bedste madoplevelse og stemning NOGENSINDE!, da Rasmus friede ved floden i Kyoto, da vi hikede i Grand Canyon og da vi blev gift i Las Vegas. Og jeg kunne skrive meget mere.

Jeg samler på: Overspringshandlinger og glade minder

Når jeg bliver voksen vil jeg være: Tilfreds med livet og at have fundet en god work-life balance. Det er sådan noget, man tænker meget over, når man har fået en lille… 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *