NOGET OM KRISTIHIMMELFARTSFERIE OG KÆRESTETID

Vi har haft en skøn kristihimmelfartsferie med masser af tid sammen som familie. Det var tiltrængt, og det var så rart.

Her er lidt glimt fra dagene:

Vores lokale kirke har hængt “valgplakater” op. Det er ret underholdende, her har vi f.eks. Jomfru Maria, der ønsker “længere børneorlov NU!”. Der er flere forskellige, også en med Noa, der siger nej til flere klimakriser. Det er da skægt! 😀

“Ferie” betyder jo is, ikke sandt? 😉 Så en eftermiddag satte vi kursen mod NiceCream på Elmegade. Utroligt at man kan lave vegansk is, der smager SÅ godt!

NiceCream ligger tæt på ByOasen på Nørrebro, så der slog vi lige et smut forbi efter isspisningen. Det er den skønneste lille plet med geder, høns, kaniner og marsvin. Sonja elsker dyr – det gør de fleste børn vel, så det er et kæmpe hit. At hun så også utrolig gerne vil samle gedelort op og indimellem også gerne vil smage på det – det må vi så tage med… 😬

Vi fik også – langt om længe – udskiftet barnevognskassen med klapvognsdelen til vores kombivogn fra Naturkind. Det er et kæmpe hit, og Sonja nyder at sidde i klapvognen hvor hun rigtig kan følge med i det hele. Hun tog sig også lige en lur på halvanden time, første gang hun skulle i klapvognen – de lure hun tager i vogn er normalvis temmelig uimponerende.

Så vi udnyttede at hun sov lur til at få lidt “kærestetid”. Man må tage hvad man kan få, og da vi befandt os lige ved Kaffedepartementet på Nordvest (som vi tidligere har talt om vi gerne ville besøge) så var det oplagt at parkere Sonja i den rolige baggård, og gå op af trappen til Kaffedepartementet.

Her fik vi den bedste københavnerbirkes, vi nogensinde har smagt, kaffe til Rasmus og iskaffe til mig – og så et stykke kage også…

Vi nød lidt uforstyrret snak, og det var virkelig skønt. Vi har endnu til gode at komme ud på “ægte” date om aftenen, væk fra Sonja, og jeg kan virkelig godt savne det der med at tage på vinbar og få et glas, eller på en lækker restaurant – alt det gjorde vi jo en hel del inden Sonja, og selvom jeg selvfølgelig elsker mit liv med barn nu, så længes jeg da også tilbage indimellem, for livet uden barn kunne sgu også noget – heldigvis da! 🙂 Og jeg vil ikke bytte! Og tiden hvor vi kan gå ud sammen skal nok komme igen. Indtil da må vi tage en flaske vin og en babyalarm med ud i gården en sommeraften 😀

Da vi var færdige med kaffen gik vi videre på opdagelse i Nordvest – som jeg virkelig er et skønt, og meget undervurderet område i København. Sonja sov stadig i vognen, og vi beundrede sjove og flotte gavlmalerier:

jeg elsker jo flamingoer, så denne gjorde mig glad!

Far og datter ved Utterslev Torv. Vi går ikke med husdrømme (endnu) – men et hus heromkring ville ikke gøre os noget. Hvis altså vi havde omkring 6 millioner…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *