Navne Nørderi

Jeg vil hermed lave et indlæg om navne..

Navne jeg synes er pæne

Pige:
Asta
Karna (nej IKKE karma, men Karna. Jeg synes det er fint!!)
Carla
Clara (Clara Kirstine. Det hed min mormor og jeg synes det er rigtig fint. Dog har min søster også sat sig lidt på det navn, så jeg tror ikke jeg ville tage det:) Jeg synes nemlig også der er mange andre fine navne. Og man kunne evt tage Clara som et mellemnavn. Jeg kan nemlig godt lide mellemnavne!!)
Esther
Alma
Augusta
Sofia/Sofie (er dog mest til Sofia, kan godt lide navne der ender på a 🙂 Min søster hedder Anne Sofie, så det ville jo også være lidt hende til ære, at kalde en datter for Sofia. At navnet er ændret lidt gør det så til min datters eget navn, selvom det er fra min søster. Og det er jo fint.

Dreng:
Elias (et navn, der er blevet et rigtigt modenavn! Det irriterer mig virkelig, da det jo er “mit” navn, og et navn jeg længe har villet kalde en kommende søn (alle piger fantaserer jo om børnenavne, sådan er det bare;)) men jeg gider jo ikke have at min søn skal hedde Elias G eller Elias S. :S Det er et navn, der har huseret som efternavn/mellemnavn (med -sen på) og mellemnavn i min fars familie. Og jeg kan så godt lide det med at navne går igen i familien:))
Johannes
Lauge
Asger
August
Carl-Emil

Det er skægt med navne.. Man kan altså også hedde mange mærkelige ting! F.eks. er Tommelise blevet godkendt for nyligt. Og nogle forældre ville gerne kalde deres pige for Rhododendronbusk. Hmm, hvad gik der lige galt dér?! (det blev heldigvis ikke godkendt!!)

Jeg foretrækker helt klart korte navne. Gamle navne. Enkelt og smukt. Jeg får kriller-fniller af sådanne lange prinsesse dobbelt-navne som Leonora Amalie og det der er værre. Det er bare SLET ikke mig, men fred være med det om man vil kalde sin datter det. Så har man også lissom på forhånd sat høje forventninger til, hvilken retning hun skal tage i livet. For kassedame i Lidl kan hun da næppe blive med det navn. Et navn skal jo vælges med omhu. For det er det, man skal have hele livet. Jeg ved godt at folk siger “at man altså ikke bliver mobbet pga ens navn!!” njaah meeen, hvis man hedder Nugga Stjerne vil jeg nu mene at man er et let offer.. Og der findes altså flere uheldige navne. Sok, f.eks.

Som sagt synes jeg mellemnavne er fine. Jeg har altid gerne ville have et mellemnavn. Min søster og bror havde jo et, og jeg var lidt misundelig:)
Når jeg engang får børn med Rasmus langt ude i fremtiden;) så vil jeg gerne, at de har begge vores efternavne, da mit efternavn er sjældent og Rasmus også er specielt. Men det bliver nok for meget med Clara Kirstine G… S… (for eksempel). Eller hvad? I øvrigt passer ingen navne ordentligt med vores efternavne, (synes jeg.. alt lyder jo mærkeligt foran mit efternavn, fordi man aldrig har hørt det før:)) Så jeg er på den:D

Nok om navne:)

I morgen skal jeg arbejde fra 7 – 14 i Byens Mad i Vejlby. Jeg skifter lidt mellem de forskellige køkkener åbenbart:) Fint med penge, ihvertfald!:)

Nu er det noget tid siden jeg skrev sidst, så kan da lige berette lidt om hvad der hændt. Tirsdag aften var jeg sammen med min søster, vi hyggede os med spaghetti med kødsovs og tv og snak.

Og onsdag var jeg ude ved kæresten min. Vi tog i Storcenter Nord med henblik på at afprøve Rasmus Klump restauranten (Rasmus var vild med Rasmus Klump som barn, så vi skulle da på Rasmus Klump restaurant!:D) det er så en familierestaurant. Hvilket ikke umiddelbart afskrækker os, da det er McDonalds og Jensens Bøfhus jo for så vidt også. Men men. Vi var så de E-N-E-S-T-E der kom UDEN børn. Vi følte os bare så malplacerede!!:) selvfølgelig skal børnefamilierne have lov til at være der. Jeg havde nok bare forventet at der også var andre mennesker og par og sådan. Men det var der ikke.. vi syntes det var liiige mærkeligt nok, så vi gik igen.. :/ 🙂

Vi fik så noget kinesisk buffet. Det var også billigere. Og det var meget hyggeligt at spise ude sammen:)

I morgen er det weekend folkens! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *