HÅR

Jeg blev klippet i går. Er ikke blevet klippet siden slut september, men det har egentlig trængt længe. Især fordi jeg slet ikke fik det som jeg ville have det sidst…
Jeg er blevet klippet det samme sted gennem de sidste tre år, efter at have fået det anbefalet. Sidst (der i september) valgte jeg at afprøve en anden frisør, som var billigere og også skulle være ganske udmærket. Jeg fik den anbefalet af min veninde – som sagde at det var meget vigtigt at det var en bestemt frisør, der klippede én dernede. Så hende bestilte jeg selvfølgelig tid ved.
Blev ringet op dagen inden, hvor de sagde at der var sket en fejl i bookingsystemet, så min tid var ikke registreret. Men jeg kunne komme til en time før – fint fint!
Jeg regner jo selvfølgelig med at det er den samme frisør, som jeg har bestilt tid ved – men det er det ikke! Men hvad kan man gøre?? (“neeej jeg vil ikke klippes af dig!!”)
Så jeg satte mig bare i stolen. Og sagde at jeg gerne ville have tyndet lidt ud det. Det plejer jeg altid at få. Jeg er velsignet med stort og tykt hår, men det kan godt gå hen og blive lidt en hjelm af hår, hvis jeg ikke lige får tyndet bare lidt i det. Men hun mente bestemt at det var en dårlig idé at tynde ud i det for der ville jo komme en masse fimrehår osv osv..
Nå. Så er man alligevel så autoritetstro, som man sidder dér i frisørstolen, så man siger ja og okay selvom man virkelig burde stå fast på hvordan, man vil have det. Men de frisører har jo argumenterne i orden, og så bliver man pludselig usikker. Så var det måske også en dårlig idé at få det klippet sådan og sådan…

Jeg var rigtig utilfreds med min frisøroplevelse sidst. Altså det var da pænt nok klippet, men det var sgu ikke det, jeg bad om…
Så der gider jeg ikke ned igen. Også selvom jeg faktisk kan spare en del penge ved at blive klippet dér. Men jeg vil faktisk hellere være glad og tilfreds og have en følelse af at blive forstået af min frisør!

Og det bliver jeg, der hvor jeg plejer at blive klippet. OG de tynder ud i det! Jamen jeg forstår slet ikke hende den anden frisør, for sådan som de tynder ud i det hvor jeg bliver klippet er at det tager det underste hår og tynder i det, så det yderste lag rører de ikke ved = ingen fimrehår!!
Det er dejligt at blive forstået af sin frisør. Jeg valgte en elevklip da jeg så sparede lidt. Og det var en super dygtig og sød elev, med goood tid (hun brugte utrolig lang tid på at vaske mit hår, og jeg NØD det!! Eeelsker at blive nusset om :))

SÅ nu er jeg forårsklar med nyt hår – hurra! 😀 Nu er det ligesom jeg gerne vil have det – og som jeg også gerne ville have haft det sidst, jeg blev klippet!
Har I haft nogle dårlige frisøroplevelser? Man hører af og til skrækhistorier.. Gys! Jeg er meget sart med mit hår, og har heller aldrig farvet det. Nogensinde. Tør ikke 🙂
(Lige et dårligt selvtaget billede med iPhone umiddelbart efter frisøren)

2 Comments

  • Julienne

    Jeg har været til frisør 3 gange, så ingen skrækhistorier, det er bare billigere med en mor-klipning 😉 (ikke at "min" frisør var dyr overhovedet)

    Det ser fint ud, er hestehale-dagene så ovre nu?

  • Bex

    Jeg kender desværre ingen, der kan klippe mig 🙁
    Min mor klippede kun mit pandehår da jeg var lille – det var nu ikke altid det gik så godt, haha!

    Men jeg kan også godt lide "oplevelsen" i at gå til en rigtig god frisør og håret bare er fantastisk lækkert bagefter 🙂

    Jeg har ikke rigtig forstand på frisørpriser, gav 300 kr. for elevklip, normalpris er 385 (altså når det ikke er elev). Så det er lidt i den dyre ende, men ikke helt urimeligt dyrt. Det er nok meget almindelige Århuspriser…

    Hestehaledagene er nok ikke helt ovre, for det er nok det mest praktiske, når man skal arbejde i en vuggestue tænker jeg…
    Men her i påskeferien vil jeg være hestehaleløs 😉 og så vidt som muligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *