SOMMERFERIEN GÅR TIL…

Ja, det er nok ikke svært at gætte ud fra billedet; den går til Sverige!

Midt i Småland skal vi bo, 15 km fra den lille by Vrigstad (som er nærmeste by). Vi skal af sted en uge i august, og jeg glæder mig helt vildt.

Egentlig havde vi snakket en del om Stockholm, men det er bare så svært at finde overnatning til under 1000kr pr nat, selv med Airbnb, så det må blive en anden gang. Men Sverige bliver det altså, og jeg er faktisk rigtig glad for at det bliver noget andet end storbyferie. Vi bor jo i byen til hverdag, så at komme ud på landet og have baghave med græs bliver jo skønt at prøve.

Vi skal bare nyde livet langsomt sammen, det glæder jeg mig til! Lege i haven og tulre rundt. Og kede os lidt indimellem. Jeg er faktisk blevet rigtig dårlig til at kede mig! I blame the smartphones… Som barn var jeg god til at kede mig og fik altid en masse gode ideer. Håber også Sonja får mulighed for det, når hun bliver større, men det ér en udfordring i disse digitale tider, det er det altså. Nå, sidespring! 🙂

Jeg har ikke planlagt det store, men tænker vi kører til Eksjö en dag og til Laganland Elgpark en anden dag, og hvad der så ellers skal ske må tiden vise. Hvis du som læser har gode tips skal du endelig ikke holde dig tilbage! Astrid Lindgrens Verden må vente til Sonja er større – men det glæder jeg mig altså til! Er jo kæmpe Astrid Lindgren fan. Faktisk er der jo også indrettet et museum om Astrid Lindgren på hendes barndoms gård i Vimmerby. Dét gad jeg godt besøge! Meeen ved ikke lige om det bliver i denne omgang; knap to timers kørsel og med en tumling på slæb, hmm…. Det bliver nok en anden gang! 🙂

Men ih, hvor jeg altså glæder mig! Har I sommerferieplaner, og hvilke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *