MIN UGE

Lidt omkring hvordan den forgangne uge så ud – og hvordan en uge blandt andet kan se ud her i “barsels-land”.

Mandag fik jeg besøg af min frisørveninde, der fik klippet mig – SÅ tiltrængt! Jeg er ikke blevet klippet siden før Sonja kom til verden, og mit hår er en sørgelig omgang efter ammehormoner osv., men det pynter bestemt på det hele at der er blevet taget et godt stykke af længden. Klar til foråret! 🙂

Mandag bød også på den ugentlige hulahoptræning, og da jeg kom hjem var Sonja allerede puttet og Rasmus var igang med at lave mad. Helt perfekt!

Tirsdag var vi inviteret til børnefødselsdag om formiddagen, og Sonja gik kold i viklen mens vi ventede på bussen hjem 🙂

Sonja går nu mere end hun kravler, så jeg måtte skynde mig at få købt nogle sko til hende – også nu hvor vejret viser sig fra sin pænere side. Så tirsdag eftermiddag drønede vi i Tjubang Sko på Frederiksberg, hvor Sonja fik målt sine fødder og de første par rigtige sko blev indkøbt. Str. 20. Så nuttet.

Onsdag var vi i legestue på Vesterbro sammen med et par mødre, jeg mødes med af og til – og det var så hyggeligt. Fri leg i en time med en masse spændende legetøj, rutschebaner, vipper og så var der ellers lavet frokost med både koldt og varmt tilbehør, som blev stillet frem og man bare kunne gå ombord i. Fornemt! Sonja gik kold på ingen ting bagefter – god leg og god mad, så er man træt bagefter.

Torsdag går vi fast til “Tumlehold” i vores lokale kirke. Det er en lille times tid, hvor der hygges med sang i rundkreds, sangleg, sæbebobler m.m. Bagefter er der kaffe til de voksne og mariekiks og lidt frugt til børnene.

Rasmus kom tidligt hjem fra arbejde (for en sjælden gangs skyld – så dejligt!) og så tog vi på legeplads sammen.

Fredag havde Rasmus fri – skønt! Vi tog toget op til Oldemor i Hørsholm, det var nemlig hendes fødselsdag. Hun havde blandt andet bagt vandbakkelser, og Sonja var mere interesseret i sin agurk end at smage min kage – sådan plejer det BESTEMT ikke at være, men dejligt at kunne spise sin kage i fred, haha!

Lørdag skulle Rasmus til Jylland – ud og hjem samme dag. Så Sonja og jeg tjekkede en af de lokale legepladser ud. Det var bare pludselig ikke så hyggeligt, da jeg opdagede verdens største hundelort i sandkassen. Så saml dog op efter jeres hunde, hundeejere! Argh.

Søndag mødtes vi med mine forældre og min søster og nevø på en legeplads. Det var så hyggeligt – og liiidt koldt, men det er skønt at Sonja nu har en alder hvor man netop kan tage på legeplads sammen. Og fætter Konrad nød at lege “bus” og køre rundt med Sonja.

Søndag aften var vi bare helt flade ovenpå en dårlig nattesøvn og en masse dejlig leg på legeplads, så det blev den nemme løsning med aftensmad. Pokébowls! Min favorit-takeout! Temmelig pricey, men indimellem må man vel godt have lov at have det lidt luksus, ik?

Håber også I har haft en dejlig uge – og er klar på en ny én!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *