SUPERCOLOR

Pharell Williams har i samarbejde med Adidas kreeret Adidas Superstar sko i hele 50 forskellige farver. Egentlig havde jeg tænkt, at jeg ikke lige skulle have nye sko lige nu – men så var jeg alligevel lidt fristet af de fine pastelfarver, som de fandtes i… Jagten gik ind, og det var en noget nær umulig jagt, da alle de fine pastelfarver er udsolgte online i str. 39. Jeg gik ned i Adidasbutikken i indre by med et naivt håb om, om de mon havde nogen dér. Men ak nej!
Jeg holdt skarpt øje med Trendsales – og pludselig dukkede et par lyserøde basser op lige i min størrelse. Sælger boede også på Vesterbro, så en formiddag på Enghave Plads blev der handlet de fineste lyserøde sneaks. De lå stadig i æsken, helt ubrugte med mærke på og det hele. Mit sneaker-elskende hjerte bankede højt!
De er allerede blevet indviet, selvfølgelig! Sådan et par lyserøde sneaks gør bare noget for humøret – og så passer de til overraskende meget i min garderobe. De er meget praktiske pga. gummisnuden og det glatte læder, så de dur i let regnvejr og kan let gøres rene. Helt klart et godt køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *