HAMBURG MITTE + TAPAS + TACKY BAR

Lørdag eftermiddag tog vi ind mod Hamburg Mitte. Vi gik en hurtig tur ned af den store shoppinggade, og var inde i et par butikker. Vi fik også set rådhuset, som er ret stort og flot udefra:

Se bare:

Vi var også nede ved Alstersøen, som er ret fin. Og så fandt vi ud af, at det åbenbart er meget smart at køre stærkt i sine smarte biler på den store vej ved siden af søen.

Lige ved siden af søen ligger Applebutikken. Og der skulle vi naturligvis også ind… Jeg var bare glad for at der var siddepladser og gratis Wi-Fi, så kunne jeg da lige tjekke Facebook, mens kæresten gik i ekstase over diverse dimser 😉

En lille snack blev det også til – when in Germany… 🙂

Mørket begyndte at sænke sig, og vi var var sultne og gik på jagt efter mad.

Det skulle dog blive noget af en jagt! Jeg var blevet anbefalet Vapiano, så dén bevægede vi os hen imod. Da vi ankom var der dog fuldstændig proppet af mennesker og masser af kø ved de forskelllige madsteder. Jeg var lidt træt i benene efter lang tids gåen rundt og jeg kunne faktisk ikke helt magte alle de mennesker og al den larm – og der var slet ingen siddepladser. Det gad vi altså ikke lige – det var nok også det allermest dumme tidspunkt, vi kom på – måske det er bedre til frokost. Vi må prøve det en anden gang….
I stedet valgte vi at tage tilbage til vores hood og så se om vi kunne finde en god restaurant dér. Det havde vi dog ikke det store held med. Jo, restauranter var der nok af – men pladser? Nej. De var alle meget fyldte, og vi brugte virkelig åndssvagt langt tid på at gå og lede efter et sted med plads. Derfor vil mit råd klart være, hvis man skal til Hamborg, at man så vidt muligt sørger for at reservere bord på restauranter hjemmefra – hvis man kan. Det vil jeg i hvert fald prøve til en anden gang. Det er klart, det ødelægger lidt spontanitet og den umiddelbare “nææ, her ser hyggeligt ud, lad os gå herind!” – men vi brugte bare så lang tid på at lede efter et sted. Det ville jeg gerne have været foruden.

MEN. Til sidst fandt vi dog et sted, hvor vi kunne være. De havde lige præcis plads til os ved et bord oppe ved baren. En lille tapasrestaurant, som faktisk var ret hyggelig. Her bestilte vi lidt forskellige små retter. Kyllingelår marineret i honning – de var så lækre! Nogle champignons i hvidløgssauce, kartofler og aioli, krydrede kødboller og noget brød. Og bier vom fass til!

Sød type

Og så fik vi endda et bette shot, da vi havde betalt regningen. Aner ikke hvad det var, men det smagte ok. Måske lidt cremet likør-agtigt.

Vi tog videre på bar. At finde en plads på en bar er cirka lige så udfordrende som et finde et bord på en restaurant. Selvom der er så mange barer! Men i vores restaurant-jagt havde jeg bidt mærke i et sted, som jeg syntes så lidt hyggeligt ud – og som havde mange pladser. Så dér gik vi hen. Det er vist lidt mere en café end en bar, men det var ok.

Retro-lamper: 

Egentlig ville vi gerne have pina coladas, da jeg føler at det lidt er vores drink. Men selvfølgelig havde de ikke kokosjuice/ananasjuice/whatever, så de kunne ikke lave dem.. (det synes jeg, jeg har oplevet lidt for ofte!!) Så det blev til Mojitos. De var heldigvis rigtig gode, med masser af frisk mynte, mmm!!

Da vi havde drukket ud tog vi over til en bar på den anden side af vejen. Den var mega tacky og grim indvendig – jamen se da lige det loft! Hvad sker der dog for det?!

Siiiimpelthen så grimt, hahaha!!

MEN de havde virkeligt gode drinks! Og jeg fik en strawberry colada, så jeg var glad! 😀

SKÅL! Og yum yum med lækre drinks.

(to be continued)….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *