SMUKKE SAMSØ

Weekenden blev tilbragt på Samsø. Sådan er det altid, op til min kærestes fødselsdag. Og han bliver gerne fejret af familien – som oftest “blot” den del af familien, der bor på Samsø (eller hvis forældre gør), men det er alligevel også en 10-11 stykker alt i alt. Denne gang er det jo en mere særlig fødselsdag, der skal fejres, så der blev sent invitationer ud til hele den store familie, og vi endte med at være 18 mennesker til bords lørdag aften. Super hyggeligt! Vil komme med lidt billeder fra festen og den lækre mad, vi fik (i al beskedenhed: jeg stod for forretten, og den fik meget ros 😛 ikke dårligt…)

Nu vil jeg blot vise lidt billeder fra smukke, smukke Samsø. Denne gang blev der dog ikke meget tid til at tage på ture rundt på øen. Vi ankom sent fredag aften, og hele lørdag gik med forberedelse til aftenens fest. Indkøb af diverse ting, der skulle bruges (2 gange i Super Brugsen, 1 gang i Netto og 1 gang i Dagligbrugsen i Ballen – suk! :)) samt forberedelse af maden, afhentning af lejede borde og stole m.m.

Søndag var vi ude en kort tur, men det regnede også lidt, og vi skulle allerede med færgen kl. 15.30. Så altså ikke så meget Samsø denne gang, desværre, Samsø om efteråret er nu ellers fantastisk, men jeg fik da lidt græskar at se, så jeg er tilfreds 😉

Nu til en masse billeder…

Det her er egentlig ikke fra Samsø, men på vej til øen – rettere sagt taget ud af en togrude på vej til Kalundborg. Dobbelt regnbue efter en masse regn – fint!

Græskarsalg på vej til Ballen om lørdagen. Simpelthen så fint! Normalt tager vi omkring græskarsalget i Onsbjerg og køber nogle Halloweengræskar og skærer ud samt lidt pyntegræskar og hokkaido til madlavning, men det var der simpelthen ikke tid til i år.. Men I kan se billeder fra det her og her
Disse hedder “aberøve” og jeg synes simpelthen de er så fine og sjove
Massevis af pyntegræskar
(ja undskyld, men jeg kan ikke styre mig, når det kommer til græskarfotografering…. Synes de er så fotogene :))
Vi var som sagt lige kort forbi Ballen. Fine Ballen. Som er helt anderledes her udenfor sommersæsonen, men stadig meget fin.

– og så var vi en tur Samsøs fineste butik. Efter min mening. Den Gamle Købmandsgaard, hvor vi lige skulle købe nogle særlige havregryn til Rasmus’ mor. Butikken er så stemningsfuld, og så er ham der ejer det bare super flink. Og man må smage cirka ALT.


Ballen Havn:

En lille snack til køreturen….

Søndag nåede vi ud at gå en lille tur i – næsten – tørvejr. Det var meget vådt, og det regnede da også lidt mens vi var ude – og rigtig meget bagefter. Vi var oppe på den lokale bakke, der ligger tæt ved hvor Rasmus’ forældre bor. Her er der smukke efterårsfarver, og en god udsigt.

Jeg er virkelig glad for denne jakke, som jeg har haft siden maj, men først taget i brug nu. Den var sat rigtig meget ned, og jeg elsker, elsker farven på den. En softshelljakke er sjældent særlig pæn, synes jeg, men denne er nu faktisk ganske fin, synes jeg. Det er mest fordi, at jeg synes sådan en jakke er uundværlig, når man skal ud og være i praktik som pædagogstuderende, men faktisk bruger jeg den også konstant udenfor praktikken. Den er nemlig perfekt, når det regner og blæser! Meget vand- og vindtæt. Den er fra Ilse Jacobsen Cruise, hvis målgruppe vel egentlig er folk lidt oppe i alderen, der har en sejlbåd og så’en. Altså ikke lige mig… Men den er fin og enkel i designet, og det var det, jeg faldt for (og så har den kompas i lynlåsen – haha, hvor fjollet….)
Denne farve er åbenbart meget moderne, for hele to børn på min stue har termosæt i præcist samme farve. Så nu kan vi rigtig matche! Slet ikke en lille smule træls jo, hahahaha!

Vi kom forbi denne fine lidt tilgroede dør:

Smukke farver!:


Et tæppe af nedfaldne blade…

En bette svamp, som vi kom forbi

Vi kom forbi dette fine hus med græskar foran. Så festligt 🙂

– der er nogle børn, der har haft det rigtig sjovt 🙂

Og se da lige denne fine fyr – er han ikke herlig?

Smukke efterårsblade!

Og Rasmus tog dette billede – bemærk baggrunden, hahahaha!

Efterårsregnrester…
Måske det fineste sygehus i Danmark…
På vej hjem fra Samsø var himlen smuk og lyserød. Et fantastisk syn efter en regnfuld dag.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *