S.A.M.S.Ø

Vi hygger rigtig her på Samsø! 🙂 Vi ankom som sagt i går aftes. Kærestens kusine har også været her, men hun skulle hjem igen her i eftermiddags. I dag har vi så været på jagt efter græskar, som vi kunne skære ud. Lidt udenfor Onsbjerg ligger et fantastisk græskar-gårdsalg – vi var der også sidste år, det er simpelthen så fint. Aldrig har jeg set så mange græskar – og så mange forskellige! 
Jeg kunne slet ikke lade være med at gå lidt amok med at tage billeder af dem, for synes bare de var så flotte!

Disse græskar hedder “aberøv”, hehe 😀 De er da ret sjove, og meget specielle 🙂

Massevis af pyntegræskar i alverdens udformninger! Vi købte lidt forskellige 🙂

Disse hed “svanehalse”. Er de ikke sjove?? 🙂

Flere pyntegræskar. Ih, så flotte de var….

….man kunne også få farverige majs

Og selvfølgelig massevis af store, orange halloweengræskar! 🙂

Hokaidogræskar. Jeg købte et enkelt med, for jeg vil nemlig gerne prøve at lave græskarsuppe! Og 10 kr for et hokaidogræskar, det er da ret billigt, er det ikke?

Hjemme igen skar vi så græskar ud til den helt store guldmedalje! Det var ret koldt at stå udenfor og skære, puh hvor det blæser i dag! Men se hvor fint resultatet blev 🙂

Senere om eftermiddagen tog kæresten og jeg ned til skoven ved Brattingsborg gods, hvor vi gik en tur.

Et lidt sløret billede, men også lidt sødt 😀

På vej hjem fra skoven smuttede vi en tur til Netto, for at handle lidt ind. De havde seeejt halloweenpynt, f.eks. selvlysende skeletvanter og et glimmerkranium med lysende øjne – århh hvaad. Handskerne købte jeg faktisk for de kostede kun en 10’er (og de er da lidt sjove, ikke? :)) og jeg frøøøs virkelig meget mine fingre (apropos at fryse sine fingre, hvad sker der for at det i København hedder “at fryse om fingrene??! – det er sgu da ikke min aura om fingrene, jeg fryser, det er da fingrene, jeg fryser. De er skøre, de Københavnere! :))

Vi købte også lakridspiber i Netto. Så her har i min kæreste i en skipper-version! 🙂
Da det blev mørkt fik vi lys i vores græskar. Lysene er dog gået ud nu, trods at vi har stillet lysene i glas for at skærme – men det blæser altså også virkelig meget!! 
Her er den, jeg har skåret – det skulle gerne forestille “The Boogeyman” fra Nightmare Before Christmas, men han ser ikke rigtig farlig nok ud.. 😀
Alle lygterne samlet – min kæreste har lavet flagermusen (er den ikke fin? :)) og kusinen den faaarlige i midten.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *