FØDSELSDAG

I går var det Rasmus’ fødselsdag. Så den blev selvfølgelig fejret på behørig vis! Og fejringen er slet ikke slut endnu, for i weekenden skal der holdes fest for vennerne. Hele tre gange fejring – mindre kan simpelthen ikke gøre det 😉

Jeg skulle møde tidligt på arbejde, så der var ikke tid til fødselsdagshygge med lækkert morgenbord. Det viste sig dog, at Rasmus skulle møde lige så tidligt…. Men jeg havde planlagt en skattejagt til ham, som han skulle på for at finde sin gave. I mens kunne jeg så more mig over at se ham prøve at finde videre til næste post osv. Men han var nu ret god til det! 🙂

Jeg havde tidligt fri fra arbejde, og havde så mulighed for at tage forbi Lagkagehuset og købe en kage, og tage med ud til Rasmus’ arbejde. Valget faldt på gateau marcel fordi det bare er en af mine yndlingskager!
Den blev transporteret heeeele vejen til Herlev.
Jeg har aldrig været i Herlev før, og det er heller ikke et sted, jeg drømmer om at opholde mig specielt længe ad gangen, men Herlev station er nu egentlig meget pæn og farverig!
Uha, her er den så. Marcel-kagen i al sin pragt. Jeg elsker altså kombinationen af chokomousse og kage. 
Kontorhund har de også på Rasmus’ arbejde. Den er lige så grim og dum, som den er stor, men også meget sød 🙂

Jeg havde inviteret Rasmus ud at spise, og var derfor trukket i det fine tøj:

Vi var på Retour Steak Vesterbro, som jeg har læst om ganske mange gange, og nu bare måtte prøve fordi jeg har et virkelig stærkt forhold til bearnaisesovs ♥ 
Sovsen var lækker og velsmagende, uden tvivl. Meget tyk, men det er ikke et minus i min bog 🙂 Bøffen var lækker, men den var faktisk for stor til mig. Jeg blev simpelthen helt kødtræt allerede omkring halvvejs, selvom jeg var godt sulten, da jeg gik til bords. 
Fritterne var jeg ærligt talt noget skuffet over. De smagte af pap. Af ovnkartofler fra frostpose. Og jeg havde helt ærligt forventet mere… 
Vi blev spurgt om vi ville have vand til vores vin, og takkede ja, da jeg tænker at det er sådan noget rimeligt standard noget at få (undrede mig faktisk lidt over at hun overhovedet spurgte…) – men da jeg fik regningen kunne jeg se, at vand til vinen åbenbart koster 35 kr. Hvilket jeg synes er noget forrykt for noget, der vitterligt altid burde være gratis, når man får vin. Nå.. 
Men selskabet var jo godt, og snakken gik og vi hyggede os rigtig meget. Jeg elsker at være ude at spise! Og der er så mange steder, jeg gerne vil prøve at spise 🙂 
Jeg er glad for at have prøvet Retour, men jeg er faktisk ikke sikker på at jeg kommer igen. Sovsen er lækker, jovist, men de tørre fritter trækker simpelthen så meget ned i min bog. Jeg er en pomfrit-pige, så de skal altså helst være helt i skabet! Og så vil jeg hellere på Sokkelund og have gode fritter (og bearnaisedip ad libitum! ;))
Efter maden gik vi en tur i et halloweenpyntet Tivoli (hurraaa for årskort, og jeg skal lige derind igen en gang eller to inden de pynter op til jul :)) – billeder osv. derfra kommer lige i et andet indlæg 🙂

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *