FOTODAGBOG FRA ONSDAG 8/10

Uha, det er længe siden, jeg har lavet sådan et indlæg her. Men jeg synes de er så hyggelige! Jeg nyder at læse dem hos Tina og “Ett foto i timmen” hos Niotillfem.

Så nu tænkte jeg, at jeg også lige ville bidrage! 😉

Kl. 7.30. Vækkeuret ringer, men jeg bliver lige liggende 10 minutter og tjekker instagram. Måske en dårlig vane, men også lidt hyggeligt 🙂

Kl. 8:00 Jeg spiser morgenmad – i dag består den af den gode skyr fra Irma, som de har været så flinke at komme piskefløde i, så den smager ekstra godt :D. Den bliver toppet med frugt, ganske lækkert.

Kl. 8:15. Er i tøjet, og går i dag all-in på leopardpletter og glimmer! 🙂

Kl. 8.30 Klar til at cykle afsted. Har lige 4 km. på cykel i praktik, men det er en ganske fin tur. Og selvfølgelig har jeg husket cykelhjelmen!

Kl. 9:30. Er i praktik, og har gjort klart til mit projekt med tre af de store børn. Jeg har det linjefag, der omhandler natur og billedkunst (VNT), og kører et projekt omkring sanseoplevelser med naturmaterialer (og så noget kreativt til sidst). Ja, hvad laver man lige med vuggestuebørn? Nogen gange kan det godt være lidt svært. Men til lidt musik gik vi på bare tæer på blade, og kastede med dem og rørte ved dem. Det syntes de heldigvis var rigtig sjovt! I ca. 15 minutter, indtil det I kan se på bagvæggen var mere spændende 😉 Men det synes jeg var helt okay, forventer ikke af vuggestuebørn at de kan koncentrere sig om noget i mere end max. 15 minutter anyways… 🙂

Kl. 13 har jeg allerede fri, det er derfor jeg elsker onsdage for tiden 😉 Solen skinner, så jeg benytter lejligheden til at cykle mod Torvehallerne, og kigge lidt på de flotte råvarer.

Her er det så jeg falder, lige så lang som jeg er på Israels Plads, og slår hul i det eneste par jeans, jeg ejer. Gaah… Ikke at jeg går så meget i bukser, men nu havde jeg jo lige optur over at jeg endelig kunne passe dem igen! Grr… Det er så pinligt at falde i offentligheden, men i det mindste var der en sød kvinde, der spurgte om jeg var okay. Det har jeg aldrig oplevet i Jylland (!).

Kl. 13.30 går jeg en tur i H. C. Ørstedsparken, og kigger på de fine efterårsfarver. På vej ud skal jeg igennem en låge, hvilket ikke er så nemt, når man trækker en cykel. På vej op mod lågen går en mor med baby i bæresele og hendes dreng på måske 7-8 år igennem lågen. Da han ser mig skynder han sig tilbage til lågen, og holder den for mig. Årh, jeg synes bare det var så sødt gjort! Sikke en betænksom lille fyr. Takkede ham selvfølgelig mange gange, for synes virkelig det var sødt gjort, og så blev jeg glad igen ovenpå mit falde-stunt 😉

Kl. 14 – Hovsa, kom forbi Føtex, og der så jeg at de sørme også havde den lange cardigan i grå! Jeg troede ellers kun den fandtes i kort i grå. Den var nødt til at ryge med hjem, selvfølgelig.

Kl. 16. Slapper lige lidt af på sofaen til dårligt tv. Mig og Min mor er nu meget sjovt, men gid de lavede nye sæsoner af det. Jeg er især vild med Diana, der synes det er totalt urimeligt at hun selv skal lave en lagkage til sin 21(?) års fødselsdag. Man skulle tro, hun blev 14…

Kl. 17.30 Turen går mod Roskilde, for at besøge min søster og hendes kæreste, som lige var lidt på ferie i byen, og havde indbudt os på middag.

Kl. 18:00 Er vi fremme, og kan nyde udsigten mod Roskilde Domkirke fra altanen.

Kl. 18:30 Sidder vi lige og slapper af, mens der bliver lavet mad til os – jamen halløj hvor skønt! Det sker ikke så tit, at andre laver mad til mig 😉

Kl. 19:00 Får vi serveret virkelig lækker pasta med kålpølser, bønner, spinat i noget hvidvinssauce og så med bagte græskar til. Halløj, det var godt!

Kl. 20:00 Går vi en tur i Roskilde, og er bl.a. forbi Domkirken. Den må vi se i dagslys en dag også.

Kl. 21:00 står den på hjemmebagt banankage og kaffe. Sikke vi blev forkælet! Så skønt.

Kl. 22:00 Går turen hjem mod Vesterbro igen.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *