EN WEEKEND I OKTOBER

Det har været den skønneste weekend! I et roligt tempo, med plads til hygge. Det var lige det, vi trængte til! Ugen op til weekenden var for mit vedkommende ret hektisk, med lange dage i praktik, personalemøde, sygdom og underbemanding i institutionen. Så weekenden var virkelig kærkommen, da den endelig kom dumpende fredag kl. 17.

Fredag nåede jeg lige til zumba, og resten af aftenen gik på sofaen, bl.a. med lidt Game of Thrones.

Lørdag vågnede jeg og følte mig forkølet – øv! Dumme vuggestuebakterier… Dagen foregik i sløvt tempo, fik ordnet lidt praktisk, og så var Rasmus og jeg ude at få is. Vi har nemlig nogle værdibeviser til Social Food, som skal bruges. De har fantastisk lækker is, og jeg har rigtig meget respekt for dem og det arbejde, de gør i Afrika!
Jeg fik bl.a. en is med lakridsflødeboller med marcipanbund blandet i – uha, det var godt!

Efterfølgende gik jeg op til min veninde, hvor vi nød kage og chaite. Yesss, rimelig meget gris på en lørdag 😉 Men med nedgang i vægten går det nu nok. Og så må man bare skrue lidt mere op for det sunde. Så længe der er balance i tingene 🙂
Snakken gik, og der blev leget lidt med baby. Hyggeligt!

Senere på aftenen tog Rasmus og jeg ud for at drikke en øl sammen. Vi gik langt omkring, i håbet om at finde en ny og spændende bar, men det område vi gik i var ret dødt rent barmæssigt. Så vi endte på Café Høeghs, ikke langt fra hvor vi bor. Nåmen så fik vi da også en bette gåtur ud af det! 😉
Jeg fik en Hoegaarden – en af mine yndlingsøl 🙂
Det er nu så hyggeligt at tage på sådan nogle små dates sammen. Det gør vi ret meget – og jeg elsker det.

Søndagen foregik også i sløvt tempo. Vi sov indtil vi vågnede af os selv – og når man så vågner kl. 9.30 først, og ikke engang var ret sent i seng, så er det nok fordi kroppen virkelig har trængt til at få sovet ud. Det var nu ganske rart. Vi spiste morgenmad, og nød et afsnit Game of Thrones.

Senere gik vi en lille eftermiddagstur ind mod byen.

Vi gjorde et pitstop på Café Nutid inde i byen, som har kaffe til hhv. 10 eller 15 kr. (afhængig af størrelse). Det er fairtrade og øko, og overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp. Det kan vi lide! 🙂

Vi gik tur i bl.a. Studiestræde og Skt. Peders Stræde. Så fine gader. København er altså virkelig pæn, synes jeg.

Lidt streetart. Fuglen og ordet “zusa” kan man spotte mange steder i København…

Elsker det der Karolines Køkken skilt! 

Røde markiser for alle pengene!

Langs søen på vej hjem.

Fine fine Værnedamsvej

Himlen over Vesterbro

Har I haft en god weekend? 🙂 Mandag starter altid lidt “hårdt” ud for mit vedkommende, for jeg åbner hver mandag, og det er hårdt at skulle så tidligt op. Men til gengæld har jeg tidligt fri, og dét skal man jo heller ikke kimse ad! 🙂

2 Comments

 • Tina

  Sikke nogle dejlige billeder – og det lyder også til, I havde en dejlig weekend 🙂 Jeg er især vild med billedet med redningskransen, sindssygt flot lys!

  • Bex

   Tak, Tina, vi havde en rigtig skøn weekend 🙂

   Blev også rigtig godt tilfreds med det billede, selvom det "bare" var et hurtigt billede taget i farten (tror Rasmus var lidt træt af at jeg skulle tage billeder, haha!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *