1. SØNDAG I ADVENT

Håber I har haft en god 1. søndag i advent. Vores blev blandt andet brugt på en over 4 timer lang togtur hjem fra København. Der var en teknisk fejl i toget, så vi blev meget forsinkede.. Øv. Ikke lige den mest spændende måde at bruge en stor del af sin søndag på.
Da vi endelig var hjemme blev der adventshygget for fulde drøn.

Det første lys blev tændt:

Vi hyggede med æbleskiver. Ligesom så mange andre åbenbart, for der var udsolgt af de billige æbleskiver (æij! træls at betale over det dobbelte, men æbleskiver skulle vi have! :)). Der var også udsolgt af flormelis, men det havde vi heldigvis.

Adventsgavetid. Denne er fra mig til min kæreste.

Indhold af adventsgaver: Jeg fik juleskum, Milka julekrus med Milkachokolade og en helt fantastisk mint the fra Tante Te, som kæresten har købt i København (han var der jo længere tid end jeg). Min kæreste fik “Andersens Julehemmelighed”.

Det var også tid til at åbne de to næste pakker i pakkekalenderen:

Som indeholdt disse fantastiske sager! Æggebægre og æggeskeer i de fineste farver. Perfekt, eftersom jeg netop for nylig tænkte på at ønske mig æggebægre fra Rösti, da jeg ikke synes dem jeg har er så “kedelige”. Men disse er bare helt perfekte!! 🙂
Og så en pose af de lækreste mandler med hvid chokolade – mmm, altid et hit! Er seriøst meget afhængig af Søstrene Grenes mandler med chokolade. Hvid chokolade og dem med lakridspulver er de bedste! Uhmm.

Dejlig og hyggelig afslutning på en lidt blandet søndag 🙂

2 Comments

  • Bex

    Tak skal du have!! 🙂
    Århhh jamen det kan jeg heller ikke lige se, hm… Måske en eller anden læser denne kommentar og kan hjælpe?? Ellers kan du følge via Bloglovin 🙂
    Men det ande burde da også ku lade sig gøre, ja, kan bare ikke lige se hvor man tilmelder sig (ja, er ikke så meget inde i de selv, desværre…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *