MUSIK PÅ SPOT

Vinnie Who
Vinnie Who var den første koncert, vi var til på SPOT. De spillede i Ridehuset, og leverede en flot og meget energisk koncert. Jeg har ikke hørt bandet så meget, men kender da deres hits. Det var en rigtig god koncert, og jeg er imponeret over at han er så ung og så dygtig, ham frontfiguren. Dansede bl.a. med til deres store hit “The Remedy”

Treefight for Sunlight
En smuk og melodisk koncert. Tag et lyt til dette nummer, som er helt fantastisk og dejligt melodisk:

Figurines
Vi hørte ikke det hele af Figurines koncerten (det var varmt, vaaaarmt inde i Rytmisk Sal!) men vi hørte det meste. De er super fede live, med en god energi og nogle solide sange

Lucy Love
Helt klart fredagens bedste koncert – en super fed afslutning på dagen. Hun spillede i Ridehuset kl. 01.20 fredag nat, og gik på scenen osende af professionalisme med det fedeste lys/UV-show, synkrondansere i mærkelige kostumer og en tung bas. Så var der ellers lagt op til fest. Hun er simpelthen for cool!

Powersolo
Det første band, som vi hørte lørdag. En lidt speciel koncert med et band, der har masser af humor men helt klart også masser af attitude. Dette kom til udtryk, da stage-manageren kom på scenen og bad dem gå af, da de havde overskredet tidsplanen. Han blev skubbet væk, og de fortsatte nummeret – lige indtil forsangeren smed guitaren og gik ud og skældte ham ud (eller, det kunne vi jo ikke høre – men kropssprog siger jo en del ;)). Det var en fin koncert, men jeg savnede enkelte numre (bl.a. deres første hit “Juanito” – men det kom aldrig). Måske var det kommet, hvis de ikke var blevet smidt af scenen…

Jeg elsker dette billede – hun posede til ære for os og vores kamera 🙂 – cool, ik? 🙂

Der diskuteres! 🙂

 Alcoholic Faith Mission
Vi kendte slet ikke til dette band – havde ikke engang YouTubet dem inden spot. Havde intet hørt om dem – intet! Vi havde blot et hul i vores program og trængte til at sidde ned. De spillede i store sal, hvor der er siddepladser. Vi blev overraskede på en yderst positiv måde. Koncerten var helt fantastisk med lidt anderledes instrumenter, f.eks. trombone og klokkespil og både en mandlig og kvindelig vokal. Da koncerten sluttede blev de mødt af et stående bifald, hvilket tydeligvis kom bag på dem – de var meget glade og rørte – og det bliver man jo glad af at se på som publikum! :). Tag endelig et lyt til dette nummer, som jeg lige fandt på YouTube. Det var det nummer, de afsluttede med – HELT fantastisk og gåsehudsfrembringende!!

Jeg elsker virkelig dette billede!
Lettet og rørt band efter overstået koncert

Hymns From Nineveh
Jeg havde godt hørt navnet, men aldrig musikken. Det var takket være min storesøster at vi endte med at tage ind og høre dem – og heldigvis for det. Det var en siddende koncert i store sal, og en helt utrolig smuk og rørende koncert. Virkelig fantastisk. Hymns from Nineveh er et kristent band, hvis tekster tager udgangspunkt i Bibelen. Men der er intet missionsk eller påduttende over det, der er bare så fint og ærligt, og virkelig nogle stærke og smukke tekster. Vi optog denne video til koncerten, som jeg anbefaler jer at se – og så anbefaler jeg generelt at man tjekker bandet ud. Wauw. Jeg har ikke ord for hvor fantastisk, jeg synes det var. Jeg tror også jeg skal høre dem igen, når de kommer til Århus Musikhus til september.
Tjek vores optagelse ud lige her:

Det er vist første gang, jeg har hørt en spille på sav, hvor det lød godt!

Fallulah
Fallulah har vi jo næsten lige været til koncert med. Men det var et glædeligt gensyn! Vi var tæt på ikke at blive lukket ind til koncerten – men heldigvis fik vi os sneget ind. Hun bliver ikke dårligere af at blive hørt anden gang. Igen var der tale om en utrolig smuk vokal, en tydelig kærlighed til publikum og en fantastisk energi på scenen, når hun dansede rundt og spillede på tamburin til harmonikasoloer. Alt, alt for fedt! 

Bernhoft
Ingen af os havde hørt om Bernhoft – men vi havde hørt nogle rygter om at det skulle være fedt. Vi tog derind umiddelbart efter Fallulah, og koncerten var godt i gang. Det var super, super fedt! Det er et one-man-band, så at sige. Én person, der sidder midt på en scene og har gang i forskellige instrumenter. Han indspiller så forskellige rytmer og rundgange med instrumenterne, og laver loops af det og bygger ovenpå (hvis det ikke er til at forstå, så tjek ham ud på YouTube!). Vi optog denne video af afslutningsnummeret – der var virkelig en fed partystemning til sidst. Så cool. Tjek vores video ud! :)Hvis du ikke gider se det hele så spol frem til ca. 6 minutter, hvor han gør sin exit og publikum bliver ved med at danse og klappe, indtil han kommer ind – simpelthen så fedt!
Her spiller han på el-ukulele! Alt for sejt. Han hiver en ukulele frem, og så er der bare tråd!!

Messy Shelters
Et band, jeg heller ikke kendte til, men som de andre gerne ville ned og høre. Musikken var ok – lidt intetsigende, men dette skyldtes nok også at jeg var lidt træt lige dér og bare sad og stenede lidt. Men det gjorde ikke det store indtryk på mig – måske skal jeg give dem en chance til 🙂

Who Made Who
Who Made Who har en super fed lyd, og jeg havde også glædet mig til at høre dem. Men egentlig synes jeg ikke de passede så godt til at spille kl. 01.20 i Ridehuset. Når det er den sidste koncert på SPOT synes jeg også der skal sparkes en ordentlig fest i gang for alvor, og dér synes jeg bare ikke Who Made Who passer ind – der er det bedre med bands som Lucy Love eller Fagget Fairys. Men de var bestemt ikke dårlige! Vi var bare ikke rigtig i humør til det, og tog i stedet videre til efterfest på Godsbanen (Institut for X)

Hvor har det bare været en hel fantastisk weekend med god musik! Man bliver helt afhængig af at høre god musik.Det har været en totalt fed SPOT festival, hvor jeg har lært noget nyt og lækkert musik at kende. Det er det, der er det fede ved SPOT – at opdage nye bands og zappe mellem forskellige koncerter, hvor man ikke kender størstedelen.

Jeg elsker simpelthen musik og koncerter, og jeg tror også, at jeg vil tage med til Danmarks Grimmeste festival i starten af august, hvis ellers jeg kan få det til at passe med mine planer (som indtil videre ikke er så mange, men man ved jo aldrig hvad der kommer op). Der kommer virkelig også nogle gode navne!!

Hvis du vil læse om det musik, jeg hørte på SPOT i 2009, kan du læse lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *