SPOT 09

Musik hørt på SPOT:
The Broken Beats – Super fede live. De startede ud i slow motion, og gav generelt et meget fedt show.
Orka – Vi hørte kun et par sange, fra dette færørske band. De har selv lavet samtlige instrumenter, de bruger. Dvs. der var INGEN traditionelle instrumenter på scenen – og det var sig selv ret sejt. Musikken var bare MEGET høj, og der var en utrolig skinger lyd i et af deres numre som bare varede ved og ved – og det var vores “clue to exit”.
Carpark North – De var super fede. Vi stod dog ret langt nede, og havde ondt i benene. Så vi endte med at sætte os ud i siden, og lytte til koncerten. Men de gav den gas!
Kira & The Gost Riders – Vi hørte kun et par numre.. Men hun har nu en fed stemme, hende Kira.
Mike Sheridan – Ikke en person, jeg kendte på forhånd. Men folk flokkede til denne koncert. Mike Sheridan er kun 17 år, men har vist allerede to album bag sig. Han laver elektronisk musik, og koncerten var en siddende begivenhed med grafisk- halløj til på storskærm. Mads Langer var med på featuring på et af numrene. Meget sejt. Musikken var bare aaalt for høj for mine stakkels øregange. På den anden side var det også fedt, at bassen kunne mærkes i kroppen, så det blev til en oplevelse for flere sanser (syn, hørelse og følelse)
Fagget Fairys – Spillede sent fredag aften i Ridehuset. Mega fede live. Masser af energi!
Balstyrko – Lørdag eftermiddag i et proppet telt. Vi stod udenfor teltet, og kunne skimte de to medlemmer på scenen. Meget god musik..
Oh Land – Fed koncert og fedt tøj 🙂
Tim Christensen – Siddende koncert – lidt mærkeligt.. Jeg skulle på toillettet under koncerten og fik af vide at jeg ikke måtte komme ind igen – vi kom dog ind. Men gik glip af hans Dizzy numre – øv! Godt jeg også hørte ham til VIA fest. Det var da noget federe dér..
Oh no Ono – Jeg faldt i søvn fordi jeg var fuld og kedede mig. Så har ikke så meget at sige til det, men de spillede vist mest kedeligt og stille musik.

Billeder:

The Broken Beats:Fagget Fairys:

Feed The Horse live (ja, den vender forkert.. sorry!)

Lørdag:


Teltet var proppet til Balstyrko:
Balstyrko – Ane Trolle og Blæs BuggiOh Land

Fed festival! Vil gerne afsted til næste år også. Dog tror jeg kun, det gør det sjovere, jo flere man er afsted til det… Så håber på at kunne lokke nogle flere med næste gang 🙂

Jeg ærger mig blot over…
..at Den Sorte Skole var aflyst!!!
..at vi ikke kunne komme ind til Choir of Young Believers, da der ikke var pladser nok 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *