RANDOM FACTS #2

#Da jeg var 10 år gammel var jeg voldsomt fascineret/”forelsket” i bassisten fra Lars Lilholt Band. Han havde halvlangt hår og var sådan lidt spændende, syntes jeg…
#Jeg har aldrig været udenfor Europa. Faktisk har jeg ikke rejst sådan vildt meget, og indtil for 3 år siden var det sydligste, jeg har været – Paris (nu er det Nordspanien). Som sagt, kommer ikke ud af en charterfamilie 🙂 Har dog drømme og ønsker om at rejse en masse med kæresten i fremtiden! :).
#Da jeg var barn bildte mine store søskende mig ind, at der stadig levede én dinosaurus i verden. Den boede indeni i en vulkan. De viste mig en bog med en tegning – og så måtte det jo passe… Så jeg troede på det.
#I det hele taget er jeg meget naiv, og man kan bilde mig hvad som helst ind, hvis bare man er overbevisende nok – jamen jeg tror da på at det folk fortæller mig er rigtigt! 🙂
#F.eks. bildte en tidligere kæreste mig ind, at de først måtte slå en ko ihjel for at spise juleanden – for koen havde spist anden, og den lå inde i maven på koen! (jaja, skal jo leve op til min hårfarve, ikke?? ;))
#Jeg har aldrig nogensinde været på skadestuen – 7-9-13!!!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *