Weekenden og de sidste par dage

Jeg har forsømt min blog på det seneste, fordi jeg har haft så travlt. Gad vide hvor mange der egentlig følger med? Kommentarer får jeg ikke så meget af, så det er ikke til at vide, men det er nu også ligemeget for jeg skriver primært dette for min egen skyld, så jeg kan huske i ord og billeder hvad jeg har lavet. Det er hyggeligt, lidt ligesom dagbogsskrivning bare federe.

Jeg synes tiden flyver, og jeg synes der er så mange ting jeg skal. Men det er okay, det er fedt, jeg kan lide at der er masser af fester og ballade. Så lever jeg!:)

Fredag var jeg på kræmmermarked sammen med min mor og storesøster. Min far skulle lave et interview ude på DR, så min mor kørte med ham og tog med til kræmmermarkedet på Tangkrogen. Markedet var kæmpestort, og vi fik 3 timer til at gå derude for selvfølgelig skulle vi se det hele (min mor og søster er de værste krejlere!!) De fik da også købt en masse, og gode ting. Selv fik jeg intet købt, desværre. Jeg synes heller ikke jeg har plads til flere pynteting, så jeg gider ikke købte det medmindre det er noget jeg slet ikke kan undvære. Desværre begyndte det at regne ret så kraftigt undervejs, men det stoppede os dog ikke. Selvom vi fik våde tæer, fortsatte vi jagten på gode fund. Det gik ud over mine hvide gårdsangersko som efter en omgang vanish og opvaskemiddel nu er nogenlunde hvid-agtige i farven igen. Vi fik selvfølgelig også røde pølser og fritter at spise på markedet (er jo obligatorisk!) og da vi var færdige derude, tog vi bussen om til min søster, hvor vi fik kaffe sammen med far og spiste napoleonskager. Derefter tog vi i storcenter nord. Jeg fik endelig købt mig et par stramme sorte cowboybukser og de kostede endda kun 300 kr, så det er perfekt.
Om aftenen spiste vi pizza, og min bror kom også. Det var rigtig hyggeligt, og da vi havde spist færdigt fik jeg et lift af mor og far hjem til Viby. Dejligt.

Lørdag morgen skulle jeg så på arbejde på DR. Det er ikke nemt at skulle stå op før kl. 6 en lørdag morgen, men når først jeg er derude er det helt fint. Jeg går helt for mig selv, der er stortset ingen andre og jeg kan høre radio. Og om lørdagen er der jo Mads og Monopolet, det er meget sjovt. Så jeg går og hygger mig, faktisk. Og det lækre er jo, at kl. 12 har jeg weekend. Så der er stadig weekend til at hygge sig i, feste og slappe af. Det er perfekt.

Efter arbejde lørdag skulle jeg med toget til Aalborg og mødes med Anna og Stine (de havde taget et tidligere tog, fordi de gerne ville shoppe, men de hentede mig på banegården) Anna havde lovet os en vild bytur i dobbelt a, og ja, det blev da også lidt vildt (på den gode måde, bare rolig;)) Vi havde fået lov at sove hos Annas ven Høst. Vi chillede bare i sofaen hos Høst, inden vi gik igang med de våde varer. I den lokale kiosk købte vi en bacardi razz og en gul gajol, samt sodavand (det skal lige siges at de tre kan klare noget mere alkohol end jeg). Men det var slet ikke nok til os fire, så vi købte endnu en flaske som også blev drukket. Fulde blev vi, men det var bare sjovt. Jeg havde det ikke dårligt overhovedet, men festede bare løs sammen med de andre. Egentlig var det meningen at vi skulle have mødtes med flere, men det blev ikke til noget (lang historie..) Men det er for så vidt også ligemeget, for vi havde det i hvert fald skægt bare os fire. Jeg kan ikke huske hvornår vi tog i byen, men vi var ihvertfald i godt humør da vi tog afsted. Vi var inde på “spritten” (Spirit of America) og det var også det eneste sted vi kom.. Kort efter vi var kommet der, gik Stine på toilettet. Anna og jeg undrede os over, hvor hun blev af, og Anna gik op for at tjekke. Hun havde fået det dårligt, og Anna eskorterede hende hjem i taxa, puttede hende, og tog taxa tilbage igen. På spritten havde vi i øvrigt købt endnu en flaske (meget, meget dumt for den var sindssyg dyr og vi kunne ikke drikke mere). Anna og jeg dansede videre og festede, men ikke så meget mere endda. Så fandt vi ud af at vi var sultne, og gik ud. Vi mødte Annas søster, og hun tog med på Burger King. Og da vi havde spist færdig, tog vi taxa hjem og i seng (og en RIGTIG seng, nice!)

Dagen efter var jeg faktisk okay frisk, dog rimelig træt. Stine var ikke specielt frisk, og lå i fosterstilling i sengen det meste af tiden. Lone og Anna hentede rundere og ost, pålægschokolade, smør, kakaomælk og tre liter iskold mælk. Vi frådede og det var lige hvad vi trængte til. Stine holdte sig til et enkelt glas mælk..

Vi tog hjem omkring kl. 16, det var en rigtig hyggelig weekend og vi er enige om at det skal gøres igen (vi skal da også se mere af gaden!)

Mandag var jeg den eneste af de to, der kom i skole (tsk, tsk;)) men det var nu også ret kedeligt, bare repetition af ting vi har lært. Efter skole tog jeg op til Rasmus, og vi spiste mad sammen i botanisk have. Kebabruller som vi selv havde lavet og pakket sammen. Det var så dejligt at spise ude i det gode vejr, og så smager maden altså bare bedre;)

Tirsdag har jeg bare været på arbejde, og det var ikke specielt spændende. Idag har jeg været nede og nyde det gode vejr i byen. Jeg tog først op på Trøjborg sammen med Christina og spiste is på dolce vita (hvis jeg er en iselsker, så ved jeg ikke hvad hun er!;)) Lækkert som altid. Lakrids, hindbær/youghurt og tiramisu mousse. Bagefter tog jeg en bus ned i byen og gik rundt og kiggede der i flere timer. Min mission var egentlig at finde et par solbriller men det er bare umuligt! Jeg ligner en idiot ligemeget hvad.. Så kiggede jeg også lidt efter sommersko. Jeg kunne så godt tænke mig et par ballerinaer, men ligemeget hvad så er mine fødder åbenbart ikke skabt til almindelige ballerinaer (øv bøv!) og jeg kan ikke finde nogen pæne med rem over.. Har fundet ét par, men ved ikke lige om det skal være sådan nogen. Det er træls, for i Deichman fandt jeg de lækreste ballerinasko til 100kr. De var bare så behagelige at have på. Men de svupper ned når jeg tager et skridt, øv øv øv. Hvad gør andre mennesker? Sidder de bare fast på jeres fødder? Jeg forstår det ikke…

Haha, ser De Unge Mødre, det er så sjovt!
Dette afsnit: Glennie fra De Unge Mødre under fødslen: “Det her gør mere ondt end at få taget sin mødom!” hehe, elsker de ting de siger. De er nu ikke for kloge at høre på altid.
Et andet godt citat er: “Jeg ved ikke engang rigtig hvad økologi er.. Det smager garanteret heller ikke godt!” (Christina)

Lige et par billeder:

Fra kapsejlads – det er De Sorte Spejdere i baggrunden (Anders Lund Madsen som sidder ned):

Fra botanisk have, hvor Rasmus og jeg spiste mandag aften:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *