SUSHI

Igår prøvede jeg at lave sushi for første gang. Jeg lavede såkaldte “maki” stykker, og lavede i alt fire ruller med to variationer, hvor jeg så skar dem ud i små stykker. Jeg lavede med avocado og mango, og så nogle med agurk, avocado og krebsehaler.
Det er ikke så svært at lave sushi, og det tager heller ikke langt tid. Det er billigt (man kan bruge almindelige grødris) og så er det sundt.
Det sværeste er at rulle dem så det bliver helt pænt. Jeg har endnu ikke fundet tricket, men de smagte nu godt alligevel. Det er i øvrigt også smart at være indehaver af en skarp kniv, når man skal skære rullerne ud. Sådan én har jeg ikke..

Men sådan så det altså ud, her først i tilberedelsesprocessen, en rulle med krebsehaler, avocado og agurk:
Og her er de klar til at blive spist:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *