2 gange fest.. kan da slet ikke holde til det.

Jeg er blevet en gammel kone. Det er slet ikke som i gymnasietiden hvor man snildt kunne tage fredag og lørdag i streg, og for så vidt også torsdag en sjælden gang i mellem. Næ, jeg synes jeg er træt er jeg. Træt og sløv, og har en kæmpe opvask efter aftensmaden som jeg ikke lige kan overskue pt. Har virkelig ikke lavet noget fornuftigt idag. Og det var lige det jeg havde brug for! Bare slappe af og være mig selv. Jeg ved godt man BURDE nyde det gode vejr, men det var altså alt for varmt til mig. Så jeg blev inde og sad ved min computer og mit tv (mine to bedste venner). Ja, jeg ved godt jeg burde skamme mig (men jeg gør det ikke).

Nå, men for at fortælle lidt om weekenden, så var fredag jo dagen hvor vi havde planlagt at tage til Danmarks Største Fredagsbar. Vi var fem tøser fra klassen afsted, og efter vi først havde gjort pitstop på Rohdes Sandwich, gik vi hele vejen op til uniparken (og der var langt..). Desværre måtte vi deroppe konstatere (som vi også havde hørt og læst i øvrigt) at vi IKKE kunne komme ind. Det var et lukket arrangement, kun for universitetsstuderende og folk fra handelsskolen. Hele området var afspærret og man blev tjekket ved indgangen, men vi gad slet ikke stille os i kø for vi kunne jo godt regne ud at vi ikke havde en chance for at komme ind. Øv altså! Jeg forstå virkelig ikke hvorfor det skulle være lukket når man tænker på at alle andre arrangementer og fredagsbarer er åbne for alle andre også. Måske skulle vi bare have købt billetter inden, og så have fået nogen fra uni til at købe dem for os. Jeg ved ikke om det ville have virket. Ihvertfald var vi rimelig sure over ikke at kunne komme ind, og gå glip af en fed fest.

Her står vi foran Rohdes Sandwich!

Jeg tænkte, at det kunne da være Eforen havde åbent (vi ledte bare efter en eller anden fest, og noget at drikke!) og det havde den, så der gik vi op og sad udenfor og drak øl og lidt forskelligt. Der sad også andre udenfor, nogle jammede på guitar, bas og trommer men de forsvandt efterhånden allesammen for de skulle jo nok ind til fredagsbar og høre Veto – heldige asner. Men vi hyggede os da på Eforen, vi trak indenfor da det blev for køligt og så opdagede vi til vores store glæde at der var Happy Hour, så vi fik to drinks for ens pris – dvs. to drinks for 15 – 20kr!! Det blev ihvertfald groft udnyttet af os, og selvom de måske ikke lavede drinksene helt korrekt, og selvom der måske manglede is, ja så virkede de og det var hovedsagen. Senere tænkte vi at vi gerne ville ned i byen, så vi tog ned på Maskinmesterskolen fordi der var fest der, og fordi en af pigerne har lidt kørende med en fyr der. Dog var festen ved at ebbe ret så kraftigt ud da vi kom, og der var kun de stiveste og klammeste tilbage, lidt nogle bonderøve mange af dem men vi var der heller ikke vildt længe, så drog vi videre og pludselig støder vi ind i Rasmus + venner. Det vil sige jeg opdagede ham ikke, men Lise råber “Hey Ralle!”. De tog videre et eller andet sted hen, og vi ville ned på Herr Bartels på Åboulevarden. Men der var alt for mange mennesker, og det kunne vi slet ikke holde ud i længden. Den lange gåtur ned til byen havde også gjort os lidt mere ædru så det gad vi ikke. Jeg ringede til Rasmus, og han sagde at der var plads der hvor de var. Så vi gik ned på Café Loco i Mejlgade, og der var siddepladser og det trængte vi til, vores fødder var temmelig trætte. Dog lukkede Café Loco kl. 2 og så måtte vi jo ud derfra. Vi gik ned og fik en pizzaslice på Skolegades Pizzaria, og derefter fulgtes jeg og Rasmus hjem til ham.

Lørdag aften skulle jeg til fødselsdagsfest hos Ida fra gymnasieklassen ude på Vejlby Kollegiet. Det var inklusiv spisning, og det var ristaffel. Et hit! Der var faktisk en del mennesker, og det var meget blandet men faktisk fedt at snakke med folk man ikke kendte. Det gjorde jeg ret meget, i stedet for at snakke med dem man kender i forvejen, og det var bestemt meget hyggeligt. Vejret var så dejligt, så vi sad også meget udenfor og hyggesnakkede. Vi blev ved indtil kl. 4, så tog jeg med i en taxa sammen med nogle af Holstebro pigerne, som skulle ned til Åboulevarden. Taxaen kørte af Langelandsgade, så jeg kunne komme af lige omme ved Rasmus og det var jo perfekt. Det var en hyggelig aften. Det kan ærge mig hver gang, at jeg ikke ser oftere til de piger, jeg har gået i klasse med, for vi har det jo hyggeligt sammen. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, men det er ærgeligt og jeg havde nok håbet på lidt mere samvær nu hvor man allesammen bor i Århus, men sådan er det desværre ikke. Så jeg er bare taknemmelig for at have en god klasse, og så håber jeg at jeg kommer på et rigtig godt hold på ergoterapeutskolen. Det er så vigtigt..

Nå, men Rasmus var så temmelig træt da jeg kom, og gad knap nok åbne øjnene og sige hej:D og jeg var ellers ret frisk. Men jeg faldt da i søvn, og sov længe søndag. Og ja, resten har jeg jo så fortalt. For har godtnok ikke lavet dagens gode gerning (hvad den så end er) idag. Men jeg gider ikke have dårlig samvittighed…
I morgen skal jeg være sammen med min søster, dog først i morgen aften. Jeg ved ikke hvordan vejret bliver i morgen, men jeg overvejer at cykle mig en tur i skoven. Ville dog gerne have selskab på min cykeltur, men Rasmus har travlt med lektier og jeg ved ærlig talt ikke hvem jeg så skulle tage afsted med, og det lyder måske lidt trist, men sådan en god veninde som man lige kan ringe til og så være sammen 5 minutter senere, ja sådan en har jeg altså endnu ikke fundet mig i Århus men det nu heller ikke fordi jeg går og keder mig. Ugerne går med skole og arbejde, og i weekenderne er der ofte fester med klassen, så det er super. Kan godt lide at have en masse at lave. Så er jeg glad, og så lever jeg. Sådan en hel dag hvor man bare er sig selv kan altså være dræbende i længden.. Men jeg har nu hygget mig idag, og i morgen vil jeg være mere aktiv;)
Forresten så jeg var nede i byen igen i fredags for at finde solbriller. Men det lykkedes mig altså stadigvæk ikke. Har dog også mine gamle, som stadig er gode. Havde fundet et par i H&M men de var allesammen vildt skæve! Det gider jeg da ikke.. Nå, men gik tilfældigvis forbi Deres, og det var lidt farligt. De havde nemlig 50% på rigtig meget af deres tøj, hvilket betød at det kunne jeg ikke lige stå for.. Fandt den fineste kjole, det var faktisk en jeg længe har ønsket mig men tænkt at den var for dyr. Men til halv pris kunne jeg ikke lade være.Og jeg var heldig at der lige var én tilbage – i min størrelse! (så kan man jo ikke lade være at slå til) Jeg havde den på lørdag og den er så fin og enkel. Den er sort og meget brugbar. Jeg fandt også to Diesel toppe som var vildt billige og meget fede. Har aldrig ejet Diesel tøj før, jeg synes det er så fedt men for dyrt til normalpris. Men her fik jeg altså noget godt for billige penge. Den ene har jeg på til fredagsbar, det er en t-shirt kjole med print og den anden er en tank top. Og så købte jeg lige verdens hyggeligste sweatshirtkjole, den kostede ingenting på tilbud og har længe ledt efter præcis sådan en (vila havde engang nogle lignende men de blev udsolgt på 0,5!!) så ja, den måtte jeg også have.. Det var altså virkelig gode ting jeg fik købt mig, men nu står den altså også på no shopping! Ikke fordi jeg er specielt fattig, men vil egentlig gerne sænke det skide forbrug, så jeg kan bruge penge på andre ting jeg måske har mere brug for.
Se jeg bliver ved med at skrive, kan slet ikke få hold på det.. Men nu må jeg også hellere få taget den skide opvask!:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *