LIFE LATELY

Forskellige glimt fra den seneste tid:

En lørdag eftermiddag udnyttede vi Sonjas lur i barnevognen til at spise frokost på et af vores absolut yndlingssteder, nemlig Ramen To Biiru på Nørrebro. Vi nåede lige akkurat at spise færdig inden Sonja vågnede – de der barnevognslure er hun altså ikke en verdensmester i…
Men dejligt med en slags date! Jeg kunne godt drømme om en “rigtig” date om aftenen efter Sonja er blevet puttet, læbestift på og ud og få et glas rødvin og noget lækker mad sammen. Det må vi snart gøre. Det trænger vi til.

Jeg var ude en aften, til kobberbryllup hos min veninde. Sådan en god og hyggelig fest. Jeg var ikke sent hjemme, men det var dejligt lige at være ude og se nogle af veninderne og være en tur på dansegulvet – det var skægt! 🙂

Sonja og jeg har været en tur på KU.BE med vores lille legegruppe. Sonja var særligt optaget af klatrestenene:

En ny vikle er flyttet hjem til os. Købt for penge, jeg har solgt tøj for. Den er super lækker og Sonja faldt i søvn første gang, jeg skulle prøve den 😉

…når der skal laves mad med en tumling foregår det indimellem sådan her;)

…og når vi skal til Tumlehold i vores lokale kirke bruger vi ofte vikle. Vi skal nemlig ikke så langt.

Jeg har købt farvekridt i bivoks til Sonja, og prøver at lære hende konceptet i at tegne på papir. For det meste synes hun bare det er fedt at smide farverne på gulvet og at bide i dem… men indimellem kommer der lidt streger på papiret 😉

For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af disse skønne damers selskab en lørdag. Tiden går bare alt for hurtigt, når vi er sammen – jeg drømmer virkelig om en weekendtur i deres selskab, når vi engang er færdige med at amme små børn osv. Dét bliver godt! 🙂

Vi endte på Café Tilda, som havde lækker mad om end jeg synes vi måtte vente lidt længe på nogle af vores bestillinger samt at de havde glemt en af de ting, jeg havde bestilt – og de undskyldte ikke engang rigtigt. Det kan godt irritere mig, meeen mon ikke jeg kommer igen, for det var lækkert og så var der højstole og legetøj, så måske vi kan tage derhen med Sonja en dag.

Vores lokale yndlings is-sted, IsTid, havde første åbningsdag i denne sæson, og man kunne derfor få is for 5 kr! Så dét skulle vi da også ha’!

Og køkkenhygge med mine yndlingsdamer. Glæder mig til at se dem igen forhåbentligt snart <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *