DEN SIDSTE UGES BEGIVENHEDER

Bum, sådan startede min uge simpelthen; et påskeæg fyldt med slik fra min søde mand. Helt perfekt ovenpå en hård nat uden ret meget søvn, da Sonja er ved at få tænder (shiit, det trækker tænder ud – tøhø! Hjørne- og kindtænder på én gang, av av).

Mandag formiddag var vi på legepladsen ved Hans Tausens Park sammen med vores legegruppe. Vejret var fantastisk og det var så hyggeligt.

Tirsdag havde Sonja og jeg bare en hyggedag herhjemme uden planer. Jeg fandt kartoffelmel og vand frem – sikke et svineri, men en sjov sanseleg. Men der går nok lid før jeg orker at kaste mig ud i det igen, haha!

Onsdag var vi i legestuen i Osramhuset på Nørrebro. Her mødtes vi med en mor fra legegruppen, og børnene havde travlt med at gynge og lege. På vejen kom vi forbi dette smukke træ på Den Røde Plads. Det er lige NU at alt er fluffy og lyserødt, og ja vi skal da selvfølgelig også forbi Bispebjerg Kirkegård – ligesom alle andre. Jeg ved godt at folk er mættede af at se lyserøde blomster på Instagram, men jeg elsker altså denne her årstid. Jeg synes det er fantastisk!

Som altid om torsdagen stod den på Tumlehold i vores lokale kirke. Her går børn fra 1-3 år, og jeg tror Sonja synes det er lidt spændende at der er store børn, som kan løbe stærkt osv. Så er der altid kaffe til de voksne bagefter (og Mariekiks til de små) og det er hyggeligt lige at sidde og snakke lidt bagefter.

Den første fredag i hver måned har fornævnte kirke babygudstjeneste. Vi har været til det nogle gange, og det er ret forskelligt dels hvor mange der kommer og dels hvor små/store børnene er. Men i fredags var der mødt mange op, og i alle aldre. Sonja syntes vist mest bare det var fedt at rende op og ned af kirkegulvet med en kiks i hånden. Fedt nok.

Efter gudstjenesten stod den på vasketøj og putning 😉

Og efter lur tog vi på tur! Solen skinnede så skønt, totalt forår!

Og vi var i gården at lege, for første gang. Dét kommer vi til at gøre meget mere i det gode vejr. Det er dejligt at vi har en lukket gård med legeredskaber.

Lørdag formiddag var jeg til tandlæge. Jeg var ret nervøs, for sidst jeg var til tandlæge (i august) aftalte vi at udskyde den operation af mine visdomstænder, som jeg ved jeg skal have på et tidspunkt. Og jeg var bange for, at de ville sige at NU skulle det snart være. Sidst blev det udskudt pga. jeg stadig fuldammede. Jeg ammer jo stadig en hel del (her under tandfrembrud føler jeg indimellem, at jeg ikke laver andet!), og vi blev heldigvis enige om at udskyde det endnu engang, da der ikke er sket nogle forandringer og jeg ingen symptomer har. Pyyh! Så kan jeg vente med at bekymre mig om dét…

Lørdag var jo naturligvis også demo-dag! Var I af sted? Vi var selvfølgelig. Både som pædagog og mor synes jeg det er vigtigt at kæmpe for. Jeg kunne ønske mig mange forandringer på børneinstitutionsområdet, og bedre normeringer er helt klart en start – jeg håber sådan at det fik vækket politikerne og om ikke andet at det har sat gang i et forældreoprør, som forhåbentligt ikke slutter hér!

Vi fik meget ros for vores skilt (…det var mig, der havde fundet på det ;)) og selveste Jacob Mark kom hen og roste det og tog et billede 😀

Sonja sov heldigvis en god lur i vognen under demonstrationen.

På vej hjem fra demonstration – Sonja ville gerne op og ned at gå, så sødt når hun går derudaf og undersøger verden.

Lørdag aften skulle jeg om til en studieveninde sammen med et par andre fra studiet også. Når der endelig er mulighed for at hoppe i en af mine ikke-ammevenlige kjoler, så griber jeg naturligvis chancen. Jeg eeelsker denne kjole!

Det var en super hyggelig og ret chillet aften med pizza, øl og en masse snak. Det var liiige hvad jeg trængte til, så dejligt at blive tanket op på venindekontoen 🙂

Søndag formiddag havde vi mødregruppen på besøg. Det er sjovt at de nu er så store, at de har mere øje på hinanden og interagerer mere osv.

Og efter lur trillede vi til Frederiksberg, hvor vi legede med små Apa-venner i den enes have. Super hyggelig eftermiddag.

Det var dén uge – virkelig en skøn uge! 🙂

2 Comments

  • Trine

    Vi var også til demo, det er sgu et vigtigt signal at få sendt fra forældresiden. Pædagoger, lærere og andre offentligt ansatte har virkelig gjort alt de sidste par år for at råbe politikerne op, forgæves desværre!

    Elsker dit skilt, så forstår godt opmærksomheden det fik 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *