EN TUR I SAMSØLABYRINTEN

Vi var en tur på Samsø i starten af efterårsferien. Selvom Rasmus desværre ikke havde efterårsferie, så havde han taget nogle dage fri, og det var så skønt at have lidt ferie sammen.

En af dagene tog vi i Samsø Labyrinten – verdens største labyrint. Egentlig er det “bare” en skov med et rodet stisystem 😉 Ej, det er en rigtig hyggelig aktivitet, og det fungerer på den måde, at man vælger sig en stifinder – en quiz med forskellige spørgsmål – og så ud fra svarene finder man ud af om man skal gå til højre eller venstre. Der findes mange forskellige stifindere – bl.a. Harry Potter, Game of Thrones, historie, mad, Samsø m.m. Vi valgte Matador.så er vi klar! Sonja i viklen – meget nemmere igennem skoven end barnevognen.

Der var det smukkeste efterårslys i skoven, og skovbunden vrimlede med alverdens svampe.

Sonja var træt, men kunne alligevel ikke helt overgive sig til en lur i viklen.

Jeg elsker det her billede!

Målet i labyrinten er at nå frem til “templet” inde i midten. Og derfra skal man så finde ud igen (det er der en hjælpe-guide til i stifinderen, man får udleveret – heldigvis :)Vi var alt for hurtige ved templet synes vi – meeeen vi er også ret seriøse Matador-fans, så spørgsmålene var egentlig for nemme for os (uden at lyde for pralende) Det her træ lignede, at det havde øjne

Der er i øvrigt præmier på spil, hvis man finder det hemmelige kodeord!

Så var det med at finde ud ad labyrinten igen. Og nu var betten gået kold <3 (ja, hun har frie luftveje…:) Smukt syn over det nordsamske landskab, da vi kom ud af labyrinten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *