10 GANGE OKTOBER

I 2008 var vi på Samsø, og skar græskar udI 2009 læste jeg til ergoterapeut, og var med på en konference i Spanien for ergoterapeutstuderende. Fed oplevelse!I 2010 var vi til halloween i Tivoli FrihedenI 2011 var vi på Samsø, og gik en tur i Samsølabyrinten.1 2012 boede jeg endnu ikke i København, men min mor og jeg besøgte min søster, og vi gik tur på Assistens KirkegårdI 2013 var vi i Barcelona. Åh, sådan en smuk by. Der vil jeg gerne tilbage til en dag.1 2014 fyldte Rasmus rundt. Og det blev bl.a. fejret på Samsø med en kæmpe porchettasteg!I 2015 var vi et smut i Malmø en enkelt dag – super hyggelig dag med sightseeing, shopping, god mad og kage 🙂 I 2016 var vi til kulturnat, hvor vi bl.a. endte oppe på Rigshospitalets Helikopterplatform. Vild oplevelse!I 2017 var jeg på polterabend! Blev virkelig overrasket, havde slet ikke set den komme. Dagen bød på mystery room, flødebollekursus og meget mere. Det var sådan en skøn og dejlig dag! Gjorde det gerne igen (evt. med lidt alkohol denne gang, haha! ;)) Ej det var virkelig en perfekt og hyggelig dag, som jeg er så taknemmelig for, og ser tilbage på med stor glæde 🙂 

2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *