HALLOWEEN I TIVOLI 2018

Altså… Jeg troede, jeg havde udgivet dette indlæg, men så går jeg ind og ser at det ligger i kladder, og at alt det jeg har skrevet, det er slettet. Man bliver sgu så træt… Så nu prøver jeg igen.

Det er efterhånden gået hen og blevet lidt af en tradition, at vi er i Tivoli på Rasmus’ fødselsdag d. 22. oktober. Således også i år. Og for første gang som familie! Sonja har faktisk været i Tivoli før, men der sov hun under hele turen – denne gang var der lidt mere spræl i hende 😉

Jeg er jordens heldigste med disse to – jamen det er jeg altså!

Sonja prøvede for første gang sidde-op-funktionen i barnevognen, og det var umiddelbart et kæmpe hit! Ingen fødselsdag uden kage. Rasmus havde taget med på arbejde – men ak, ingen kagerester med hjem til mig 😉 Så måtte vi jo have en bette Tivolikage.Yeees! Jeg forstår ikke folk, der siger “jeg kan ikke lide flødeskum” Like, whaaat?! Baby skulle da også lige ha’ sig en snack 😉Sonja skulle liiige undersøge de der mærkelige tænder, haha! I øvrigt, hvem i alverden bruger helt seriøst 1500 kr. på sådan noget grimt halloweenpynt?!Mine to fjollehoveder…Der er så meget spændende at kigge på! Åh hvor jeg håber at hun bliver en vovehals som sin far, så de rigtig kan boltre sig alle forlystelserne om nogle år. Som det er nu, så kan det ikke blive vildt nok når vi leger med hende. Jeg håber det bliver ved!

Min søde pigeHele familien 🙂Sonja fik nok af barnevognen, og så var det jo godt at man kunne komme op i viklen hos far. Altid så hyggeligt.…så kan der jo også lige falde lidt kys af.Tivolistemning

Smuk aftenhimmel i TivoliNysgerrige øjneJeg er altid så imponeret over alle de græskar! Og på ingen tid formår de at få alle græskar ud, og en masse grantræer ind, når der åbnes op for Jul i Tivoli senere i november.De her zombie-dukker kravlede på samme måde som Sonja, det syntes vi var meeega creepy, haha!!

DM i kæmpegræskar. I år med en ny rekord – knap 600 kg! VILDT, altså!

Nogen skulle selvfølgelig have sig verdens længste flæskesvær. Jeg sprang over. Synes de lugter så grimt… 

Så fint pyntet over det hele!Aftensmaden blev indtaget i Tivoli Foodhall hos Cock’s And Cows. En god burger går man som bekendt aldrig galt i byen med. Vi havde også taget mad med til Sonja (Lovemade fra Rema – kæmpe fan). Al respekt til dem, der kører 100% BLW og “baby spiser bare det vi spiser” – det synes jeg godt nok er svært i rigtig mange situationer, så der er vi sgu nok mere “whatever works”-typerne… Nå, men Sonja faldt i søvn… Så kunne vi til gengæld nyde vores mad i ro og mag, og det føltes næsten som at være på date uden barn! Det var egentlig ret dejligt 😉 (og ja, jeg har lige en varm pomfrit i munden på billedet)Tivoli – som altid en fornøjelse! Vi ses til jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *