HOMEMADE OKONOMIYAKI!

Forleden ville jeg overraske Rasmus ved at lave noget japansk mad. Jeg kastede mig over at lave okonomiyaki, som jeg smagte for første gang i Tokyo på vores rejse. Jeg har nemlig længe tænkt, at det måtte være relativt simpelt at lave selv. Og det er det også!

Jeg brugte opskriften fra bloggen Piskeriset, som kan findes her – men jeg undlod dog at komme rejer i, da Rasmus ikke er så pjattet med rejer.

Til topping brugte jeg bare almindelig Hellmans mayonnaise på tube og så fandt jeg en teriyaki bbq sauce i Føtex, som fungerede rigtigt godt ovenpå også. Bonito/katsuobushiflagerne havde vi i forvejen, da de også anvendes når man laver ramen. De giver lige den der smag af hav, som ofte indgår i japansk mad, men kommer man andet fiskeagtigt i (eller rejer) vil jeg mene, det sagtens kan undlades.

Det er en nem og hurtig ret at lave – det, der kan være udfordrende er naturligvis at vende omeletten i ét stykke! Og så at undgå at det brænder på. Men ellers er det til at gå til, og det kan jo varieres på utallige måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *