PÅ DET SENESTE…

Lidt om hvad der er sket på det seneste…

…jeg har været til croquistegning i Absalon med min far

…jeg har dyrket hulahop i Nørrebroparken sammen med to skønne hulaladies.
…og spist koldskål i selvsamme park sammen med Rasmus
…jeg har været på hulahoptur på landet
Vi fik trænet en masse hulahop – og havde gang i god musik og diskolys imens!
Alle vores hulahopringe
…vi har haft arbejdsdag i andelsforeningen, og om aftenen står den altid på grillhygge med gode bøffer – og god sovs!
En af beboerne i foreningen har mulighed for at låne et lasergamespil gennem sit arbejde – så når mørket er faldet på og de små børn er kommet i seng, så leger de voksne! Det inkluderer rullefald bag skraldevogne, gemme sig i legehuse m.m. Det er SÅ sjovt!
På en arbejdsweekend skal der selvfølgelig også arbejdes – det er nu hyggeligt nok. Jeg fik svunget malerpenslen, mens marathonløbere løb forbi udenfor.
…vi har drukket kaffe i solen hos Coffee Collective på Jægersborggade, der er rykket i større lokaler (tættere på os!) – og fordi der åbenbart var sket en fejl i den bestilling, kvinden foran os i køen havde foretaget, så var der pludselig en kaffesoftice for meget – og den fik vi så! God stil, og den smagte fantastisk!
…vi har gået en tur på Assistensen, og jeg har plukket fine forglemmigej. Elsker de små blå blomster!
…*nogen* havde rigtig meget tømmermænd efter grillaftenen til arbejdsweekenden, så aftenensmaden blev indtaget hos den etiopiske restaurant i Griffenfeldtsgade. Jeg havde fået flere anbefalinger om den, og nu skulle det så være! Man bruger ikke bestik, men spiser i stedet maden med tilhørende etiopiske madpandekager. Det var vi ikke så gode til, så det var lidt noget grisseri, men det smagte forrygende. Noget af det var selvfølgelig rigtig stærkt, men det var spændende og lækkert at prøve, og prisen var rørende.
Vi valgte en ret, hvor man får lidt af det hele – inkl. vegetariske retter.

…vi har nok spist lidt for mange is i det gode vejr, men det er jo så svært at lade være, ik? Her i hhv. banan- og citront-shirt. Vi er så kiksede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *