Jeg har haft en skøn og begivenhedsrig weekend, fyldt med dejlige mennesker og dejlig mad. Hvad kan man så ønske mere, egentlig? Jeg klager i hvert fald ikke.
Fredag aften havde jeg besøg af en af mine bff’s og der gik simpelthen burger, pommes i shakes i den. Det var ret lækkert. Og selskabet var lækkert, og vi fik snakket en heeelt masse. Det er også 100 år og en madpakke siden vi sidst har set hinanden, så det var skønt. Efter det overdådige måltid gik vi hjem mod lejligheden og sad i vindueskarmen og snakkede løs (og spiste slik). Helt igennem skønt!
I Japan holder man picnic under kirsebærtræerne når de er ved at afblomstre, og det er denne tradition man så har overført til den københavnske sakurafestival.
Koinobori der flagrer i vinden. “Koi” betyder karpe, og det er altså disse karpeflag, som er meget traditionelle japanske. Se bare denne emoji🎏, som man måske har undret sig over hvad i alverden gik ud på – men det er altså koinobori. Vi så helt vildt mange af dem i Tokyo (klik her)
Origamifugle og sakura i skøn forening:
Der var også mange cosplayers i flotte kostumer.
…ooog der blev solgt lidt Ghibli merch, så jeg måtte bare eje dette krus. Jeg er helt vild med det, altså!
Da den var drukket ud var det videre til næste stop – Lygtens Kro, hvor der dog var temmelig fyldt, så vi måtte sidde udenfor, hvilket var liiiige køligt nok. Så det blev kun til en enkelt øl.
….inden vi sluttede aftenen af med øl hos Brewers Incorporated på Gormsgade. Jeg fik en øl, der smagte af kaffe hvilket blev lidt tungt i længden, selvom den var rigtig god! Jeg skulle nok bare have nøjedes med at bestille en lille… 🙂
Søndag formiddag mødtes jeg med en flok studieveninder til en omgang lækker brunch på Café Livingstone. Initiativet var Julies, fordi hun skal ud at sejle i 5 måneder lige om lidt. Det var dejligt lige at kunne samles inden.
Brunchen var lidt ligesom det er på alle morgenmadssteder i København for tiden, som vil være smarte – nemlig små tallerkner med små retter, og så bestiller man bare det, man har lyst til. Det er ret så lækkert et koncept, selvom man også betaler for det (!). Det bedste var næsten den birchermüsli – som jeg ikke anede hvad var, men som jeg så fik lært er havregryn, der har stået natten over i yoghurt og så tilsat noget væde og bær – det smagte suverænt godt, og jeg skal virkelig prøve at lave det selv snart, det er jo ret simpelt.
Hele banden til brunch ♥️