SIDEN VI KOM HJEM//LIFE LATELY

Et indlæg om hvad livet har budt på siden vi kom hjem fra vores rejse for snart en måned siden.

– Vi har spist herreromantisk Valentinesmiddag hos Grisen, primært fordi jeg vandt deres Facebookkonkurrence, som lød på en middag bestående af en kæmpe stor hjerteformet bøfsandwich. De havde dækket op til os med levende lys og røde roser, så der var ikke et øje tørt, haha!
Og så den største bøfsandwich, jeg nogensinde har set – vi kunne på ingen måde spise op…

(vi kom nu alligevel rimelig godt igennem den):
Mine svigerforældre har været på besøg i København i en lejet lejlighed, og de gav os denne fine tillykke-med-vielsen hilsen. Den lækre lakridskonfekt er spist for længst (…desværre!)

– Vi var ude at spise til DiningWeek sammen med dem, hvor vi var på Brødrene Price. Her spiste vi også sidste år, og de skuffer ikke.
Forretten var laks med grønkål, rugbrødscrumble og rygeostcreme
Hovedretten var poussin med rødkål og kartoffelmos
Og desserten var som en tarte au citron bare med passion. Den smagte vidunderligt!

Mine forældre havde inviteret mine svigerforældre + min søster, svoger og barn på brunch. Her viste vi vores USA film frem, som jeg har klippet sammen (den ryger på bloggen ved lejlighed). Konrad var helt vild med at danse til den musik, jeg havde lagt henover filmen. Han er så sød, altså! <3

Samme aften spiste min mand og jeg (uhhh ;)) pizza med mine svigerforældre hos Rossopomodoro på toppen af Illum. Det var fantastisk lækkert, og jeg skal helt sikkert komme igen og smage nogle af de andre varianter. Det var en pizza lige efter mit hovede!

– Til dessert fik vi simpelthen lige Nutellapizza (i form af en donut). Den var tung, god og syndig.

– En søndag eftermiddag gik jeg tur med to studieveninder. Det var så dejligt at se dem igen og bare snakke løs. Vi gik en tur i Frederiksberg Have.

– Og bagefter drak vi kakao på en café, desværre en ret sløj omgang kakao, mest bare lunken mælk faktisk. Men heldigvis vejede det gode selskab op for det 🙂

– Vi har fejret at jeg er startet på mit nye arbejde ved at drikke bobler på en helt almindelig hverdagsaften. Ja, hvorfor ikke…. 🙂

– Bryllupsfestplanlægningen er så småt gået igang, og det er lige dele hyggeligt, sjovt – og pissehamrende irriterende, haha! Jeg er typen der lige dele elsker at planlægge og lige dele gerne bare vil have styr på alting N.U. og her og med det samme, og nogle gange ønsker at nogle andre lige tager beslutningerne for mig. Bum bum. Vi har kigget på forskellige lokaler, bl.a. dette dæk på en gammel færge – meget hyggeligt og charmerende, men ikke helt velegnet til det, vi har i tankerne.

– Jeg har besøgt mine forældre og nuppet en enkelt overnatning mens Rasmus var ude at føjte med drengene. Vi så melodigrandprix, og det var rigtig hyggeligt.

– Jeg har købt en Onkel Joakim tegneserie, som jeg holdt meget af som barn – jeg fandt den i et antikvariat. Den foregår bl.a. i Grand Canyon, og det er jo lidt sjovt. Det var faktisk første gang, jeg hørte om Grand Canyon, da jeg læste den tegneserie som barn – så jeg måtte bare eje den igen! 🙂

– Vi har fået endnu en sød tillykke-med-vielsen hilsen, nemlig disse fine hæklede grydelapper, hæklet helt personligt til os! Måske I undrer jer over at der står “B+G”, men vores navne i vennegruppen er “Bex og Gylle”, så derfor giver det jo god mening 🙂 Sammen med grydelapperne var der det sødeste kort, det varmer virkelig! <3

– Jeg har Skypet med denne lækre steg på hendes fødselsdag, desværre frøs forbindelsen indimellem så billedet af Line så sådan her ud i en time. Ikke den værste bevægelse, hun blev fanget i, haha! Og jeg fik flaget og spillet fødselsdagssang for hende på guitar med min “skønsang” 😉 Hvor er det skønt at Skype er opfundet, det er ret hyggeligt lige at snakke sammen og få vendt verdenssituationen.

– Vi har været på Samsø af en desværre ret trist årsag. Rasmus’ skønne farmor er gået bort, så den stod på begravelse. En rigtig fin af slagsen blev det, men det er jo altid trist at skulle tage afsked. Også selvom hun var træt og mæt af dage, så er savnet jo stort.

– Vi viste Rasmus’ farfar videoen fra vores Las Vegas vielse, og han lyste op i smil og grin på en ellers trist dag <3
– Vi var på Samsø henover en weekend, men jeg lå syg en hel dag så vi nåede ikke så meget – det var også ret elendigt vejr. En gåtur gennem skov og hede nåede vi dog, og fik os en god snak om løst og fast – det var skønt.

– Vi har set på endnu et muligt bryllupslokale i en nedlagt metodistkirke, der nu er kulturhus. Det er et ret cool sted, og en eminent placering. Så det er spændende.

– Vi har brugt et værdibevis vi havde på lækker mad fra California Kitchen – stedet ledte tankerne hen på vores skønne ferie, det var ret gennemført “L.A.”-agtigt på den gode måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *