PANDEKAGER I “NEW YORK”, ARKADESPIL OG BELLAGIOSPRINGVAND (DAG 7 I USA – LAS VEGAS, 4. FEB. 2017)

Nu var vi i Las Vegas – skørt sted, altså! Ja, det er præcist så overdrevet, som man forestiller sig. Det er som om, det bare ikke kan blive for meget. Eiffeltårnet, New York, Venedig – det hele kan man finde kopier af i Las Vegas. Der er gangbroer og rulletrapper, der fører over den trafikerede Las Vegas Boulevard (aka. The Strip) og på fortovene side om side med lygtepæle står højtalere og spiller glad popmusik.
Vi mødtes med vores venner (Line og hendes mand) i hotellobbyen og endte med at spise morgenmad på nabohotellet ”New York, New York”. Her sad vi udenfor – lige ved ”Brooklyn Bridge” og fik amerikanske pandekager og verdens tyndeste omgang kaffe.

Skønt at kunne sidde ude og spise

Bagefter var der nogle, der gerne ville prøve den der sindssyge rutchebane, som er udenfor hotellet, men Rasmus og jeg sprang over. Dels pga. for meget kaffe og pandekager i maven (mest Rasmus) og dels pga. generel total uforståenhed overfor, at man frivilligt vil sætte sig op i sådan en helvedesmaskine for sin fornøjelses skyld (mest mig).
Nej, så var der mere spas ved arkadespillene, som befinder sig lige ved siden af indgangen til rutchebanen. Der blev både spillet Guitar Hero, kørt om kap på motorcykel og spillet Air Hockey – hvor Rasmus gik så meget til den, at han fik en Air Hockey skade på sin pegefinger. Jeg tabte selvfølgelig i samtlige spil, men det var sjovt nok alligevel.

Det var tæt på, men alligevel ikke helt godt nok

Guitar Hero – altid sjovt!

Line og hendes mand spillede et meget stressende basketspil!

Line måtte tage over efter Rasmus’ airhockeyskade. Jeg tabte stadig stort.

En model af frihedsgudinden i Jellybeans

Efter at have spillet alle vores penge væk (….næsten ;)) gik vi udenfor, hvor vi kunne nyde det dejlige solskinsvejr. Det var helt forårs/sommeragtigt!
Vi bevægede os ned mod Bellagio, som ligger et stykke væk fra New York-hotellet, men det var fint at gå i solskinsvejret, og en oplevelse at se alle de mennesker, der står på fortovene og enten har klædt sig ud som f.eks. Batman i håb om, at man vil betale for at få taget et billede sammen med Batman – eller folk, der står og prædiker et budskab, som eksempelvis en mand, der mente at vi alle ville komme i helvede, fordi vi havde det sjovt i Las Vegas… Meget opmuntrende! 😉
Vores hotel og New York hotel ved siden af

Solskin i Vegas

Prædikende mand.

Fremme ved Bellagio kom vi lige i tide til deres springvandsshow! Det kører både om aftenen og om dagen (eller også er det kun i weekenderne, at det er i dagtimerne) – og det veksler mellem forskellige sange.

Jeg blev rigtig glad, da jeg med det samme kunne genkende tonerne til ”Uptown Funk”. Jeg elsker virkelig det nummer, og kan ikke blive træt af det – jeg bliver altid glad, og får lyst til at danse til det, når jeg hører det!
Springvandsshowet var meget imponerende – man kan vist også godt høre vores begejstrede kommentarer i videoen herunder. Men tænk at noget så simpelt som et springvandsshow alligevel kan imponere så meget – og tænk at et springvand kan danse og vrikke hofterne til ”Uptown Funk” – for sådan så det næsten ud!
Hotel Bellagio

Da showet var slut gik vi indenfor på Bellagio Hotel. Det er blandt de dyreste og mest ekstraordinære hoteller på The Strip, og de har en indendørs have, som altid er dekoreret efter højtider/årstider. Da vi var der havde de pyntet op i anledning af det kinesiske nytår med masser af blomsterdekorationer og en stor hane, der vrikkede lidt med halefjerene (det er jo ”Year of the Rooster”).
Lobbyen på Bellagio. Med diskokuglehest!

Ja, de gør da noget ud af det! Oppyntning til det kinesiske nytår

 Derefter gik vi tilbage til vores hotel og fandt noget hurtigt frokost, inden vi skulle videre… men det hører til i et andet indlæg 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *