SEPTEMBER PÅ DET SENESTE

Den seneste tid har budt på:

…kaffehygge med søde studieveninder. Og et mislykket forsøg på at stave både “Winnie” og “Rebekka”. Og nå ja, så betalte jeg 50 kr. for at smage en kaffe i en eller anden sær variant. Men selskabet var godt! 🙂

…jeg nyder at mine forældre blot er en S-togstur væk, og at man lige kan komme derud til aftensmad, formiddagskaffe osv.

…lørdag var vi også ude ved mine forældre til en omgang morgenmad. Hele min familie var samlet, for min bror var nemlig også i byen for en kort bemærkning. Virkelig dejligt at have alle samlet! Og ham den bette har simpelthen lært at gå. Det ser simpelthen så sødt ud.

Lækker morgenmadshygge!

…senere lørdag mødtes vi med Rasmus mor og lillebror + kæreste. Istid på Jægersborggade havde tilbud på is, så det skulle vi naturligvis have!

Og solen skinnede smukt!
Bagefter gik vi hen og hørte udnævnelsen af vinderen af årets mesterskab i Shawarma. Sejren gik for 2. år i træk til Kösk kebab.

Aftensmaden blev indtaget hos Ngoc Linh på Vesterbrogade. Lækker vietnamesisk mad. Jeg fik en ret med nudler og rejer, og den var virkelig god!

….søndag løb vi en tur omkring Utterslev Mose.

– bagefter spiste vi lækker pizza hos Behov

…jeg har været til pædagogikeksamen, så dejligt at få den overstået!

…på Assistensen blomstrer det så fint, og jeg tænkte at naturen da var blevet skrupforvirret nu! Men min mor siger at det er en efterårsblomst, der hedder nøgenjomfru.

…hvert efterår sukker jeg efter de smukke buketter af georginer, og hvert år fatter Rasmus åbenbart ikke et hint. Før nu! I går fik jeg den smukkeste buket af flotte og farverige georginer. <3

2 Comments

    • Bex

      Ja sådan plejer det virkelig også at være her! Så køber jeg dem på fælleskortet, haha! 😀 men det er nu hyggeligt at blive overrasket med en lille buket ind i mellem (det er ikke noget der sker tit! :-D)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *