LOPPEFUND LATELY

Jeg er FAN af loppemarkeder! Jeg er vild med, at jeg kan få min garderobe opdateret for en slik, og så er jeg vild med hele konceptet i “one woman’s trash…” og at det er bedre for miljøet! Rent win-win jo!

Jeg har gjort mig rigtig mange gode køb på det seneste, så lad os tage et kig:

Kjole fra &OtherStories, 150 kr. Et af de lidt dyrere køb, jeg fik hende pruttet ned fra 180 kr. Men jeg er også virkelig, virkelig glad for den kjole, den er utrolig smuk, og jeg har allerede brugt den en del. Så den er bestemt alle penge værd.

Leopardplettet kjole, 40 kr. Den er i den smukkeste, klare blå farve og perfekt til bare ben

Vintage midi nederdel, 20 kr. Jeg synes den er så fin, men egentlig lidt svær at style… Hvad har man lige på til den?!

Blå sweatshirt, 20 kr. Jeg mangler virkelig ikke sweatshirts, men jeg stod og kiggede på den i en stand, og da sælger sagde “du kan få den for 20 kr” hørte jeg min mund sige “det er en aftale!”. Den er super fin i farven, meget finere end dette billede viser 🙂

Prikket bluse, 25 kr. Fordi jeg virkelig elsker prikker for tiden!

Højhalset t-shirt med rib, striber og glimmer. 40 kr. Jeg har selv stået og savlet over den i H&M, så da jeg fandt den i min størrelse, helt ubrugt slog jeg til!

Sort velournederdel, 20 kr. Den er allerede et kæmpe hit! Jeg synes virkelig den er flot.

Zoe Karssen sweatshirt, 80 kr. Jeg har længe været fan af Zoe Karssen. For fire år siden købte jeg en t-shirt, også med en flagermus på, og den er blevet brugt flittigt siden. Så denne sweat måtte altså med hjem!

Pailletjakke, 30 kr. Den havde jeg på på min fødselsdag. Den har tabt en del perler, og tabte endnu flere den dag, men jeg synes nu stadig den er så smuk! Til de 30 kr. må den jo holde det, den nu holder, jeg håber jeg kan få lidt mere glæde af den, inden den bliver alt for skaldet, haha!

Vintagejakke, 20 kr. Jeg elsker små jakker, og denne er virkelig helt perfekt! Trekvartærmer og peplum, jeg er solgt… Sikke et godt køb!

Mads Nørgaard prikket nederdel i tynd strik, 10 kr.

Denne er egentlig ikke et loppefund, for jeg fandt den i en vintagebutik, men den kommer med i oversigten her alligevel. Jeg elsker det farverige velour med lidt glimmer på. Den er så festlig! 🙂

Baum und Pferdgarten bukser, der matcher min trøje! Så nu har jeg et sæt 😀 Gav 50 kr. for dem.

Den fineste peplumtop med rygdetalje (på billedet). 50 kr.

I en loppeshop i Holstebro fik jeg også gjort mig nogle kup. Denne WoodWood t-shirt til 10 kr:

Dette Liebekrus til 35 kr. Måske skal jeg finde en plante til det… 
Og så fandt jeg dette: Adidas jakke til 20 kr og sko til en halvtreller! 
Hårbånd fundet på et marked, hvor et par piger havde en stand med hjemmesyede hårbånd. Jeg synes tit, jeg ser folk tage rigtig mange penge for den slags hårbånd. Det er ikke ualmindeligt, at de kan koste op mod 250 kr. Så da jeg så de solgte dem til bare 60 kr. skulle jeg da have et med! Jeg synes dette er så smukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *