COPENHAGEN PRIDE 2016

Her kommer lige et billedtungt indlæg, med en masse skønne og farverige billeder fra lørdagens Pride Parade. Det er tredje gang, vi ser paraden, og jeg synes altid det er sådan en skøn og festlig dag, det er som om man lige får en injektion af REN glæde liiige lukt ind i venen, og man kan ikke andet end at være glad! Det er en fest, en fest hvor vi hylder kærligheden og diversiteten, hvor vi må huske på hvor langt vi er i Danmark, hvor heldige vi er ift. mange andre lande (selvom der stadig er ting, der er værd at kæmpe for ift. LGBT rettigheder).

Paraden i lørdags havde 20 års jubilæum, og der var rigtig mange deltagere. Jeg tror det tog omkring to timer før hele paraden havde passeret os, og havde efterladt en Vesterbrogade fyldt med glimmer, konfetti og regnbueflag.

Som altid kunne jeg ikke lade være med at knipse løs med kameraet – denne gang blev det dog “bare” mobilkameraet.

Jeg synes dette kostume var så sjovt! “Dick in a box”. Og hvis du ikke kender referencen, så se her.

Rufus spotter nogen han kender:

Ret sjovt kostume!!

Juletema, hurra!

Alle aldre er med:

Konfettiiiii!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *