EFTERÅRET ER HER

Og jeg ELSKER efterår! Selvom det ofte regner og blæser, så er der nu noget særligt ved efteråret. En helt særlig stemning og et helt særligt lys. Jeg elsker farvernes skiften på bladene:

Jeg elsker efteråret på Samsø. Der er så fantastisk smukt og roligt. Når vi engang skal giftes har jeg et ønske om at det bliver på Samsø i efteråret…. Her er nogle billeder fra da vi var på øen i efteråret 2008:

…og så elsker jeg græskar! Samsø er fyldt med græskarmarker, og det er så fantastisk smukt:

Jeg synes også det er super hyggeligt at skære græskarlygter. Selvom det er en amerikansk tradition med Halloween og Jack O’Lanterns, så synes jeg nu ikke det gør noget at vi låner lidt. Her er nogle af de græskar, jeg har skåret gennem de sidste par år (og kæresten har også skåret nogle af dem)

Sidste år var vi til Halloween i Tivoli Friheden, og det tror jeg også vi skal i år. Vi har i hvert fald vundet nogle turbånd, der skal bruges inden sæsonen er ovre. Det var så fint sidste år derude. Men jeg drømmer nu om at komme til Halloween i Tivoli – jeg er bare aldrig i KBH, når det er der, øv :/
Noget andet fedt ved halloween er, hvis man holder halloweenfester! Sådan med pynt og uhyggelig udklædning osv. Jeg har dog kun været til to af slagsen, men det var også sjovt 🙂
Her i 2009:

Og her i 2007, før jeg mødte Rasmus 🙂
Her boede jeg i et værelse i en lejlighed med 4 andre, så vi holdte ligesom én stor halloween “tour de chambre” agtig fest, det var faktisk en rigtig sjov aften!

(og selv tilbage i 2007 elskede jeg leopard, tjek lige strømpebukserne ;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *