BRUNCH, RINGRIDNING, LOPPE OG STELLA POLARIS. EN HERLIG WEEKEND!

Det har været en dejlig weekend! Lørdag morgen syntes Rasmus at vi skulle flotte os, og tage ud at spise brunch. Jeg tror, han virkelig trængte til ægte weekendhygge, da han arbejdede hele sidste weekend. Og jeg opponerede ikke imod forslaget! Vi tog på Møllers Kaffe og Køkken på Nørrebrogade, som altid er super populært. Vi kom lidt over 10, og tog plads i venteområdet, hvorefter vi fik et bord 15-20 minutter efter. Da vi gik derfra var der lang kø helt ude på gaden – og formentlig en ventetid på over en time, vil jeg tro. Så man skal komme tidligt!
Jeg er vild med at man selv kan vælge, hvad man har lyst til at spise og sammensætte sin morgenmad på den måde. Det betaler man jo selvfølgelig også mere for i sidste ende – det er ikke noget billigt brunchsted, til gengæld er det hele bare så overdrevent lækkert, at man bestemt ikke bliver skuffet. 
Og så kan jeg virkelig godt lide, at de har lidt andre ting på menuen end det man oftest ser til en brunch. Så jeg fik både bagte jordskokker med creme fraiche og øllebrød med double cream – foruden de mere klassiske ting som bl.a. røræg og pølser 
Jeg var lige lidt Japan i tøjet den dag, med kimono og matchende sneaks.
Om eftermiddagen var jeg til to timers hulahoptræning i Kongens Have. Vejret var blæsende, men sol, og til sidst endte det hele selvfølgelig i skybrud. Det her sommervejr, altså?? Jeg slår snart op!
Nå! Men da jeg var færdig med hulahop cyklede Rasmus og jeg til Vesterbro, hvor vi lige nåede at se finalen i Vesterbro Ringridning. Og Rasmus fik en fadøl og en ringridderpølse og alt var godt.

 Og hey, solen skinnede!

Vinderen af årets dyst havde dekoreret sin cykel som sønderjysk kagebord.
Søndag formiddag mødtes jeg med min søster til et loppemarked 4 minutter fra min bopæl på gåben – nemlig under Bispeengbuen. Der var riiigtig meget flot tøj men shit de var også dyre med deres ting! Vi fik begge købt nogle fine sager, men der var langt fra den der “alt koster 20 kr”.
Efter loppis cyklede Rasmus og jeg til Frederiksberg til dette års Stella Polaris i Frederiksberg Have. Solen skinnede og vi kom lige i perfekt timing til at høre Phlakes megahit “Pregnant” (som de i øvrigt spillede hele to gange). 
Vi nuppede lige frokosten på pladsen, jeg fik mig en lækker vegetarburger.

 Det smukke slot i baggrunden af det hele.

 Solskin! Det føltes sgu helt som ægte sommer
…men så skete det her! ØV! Mega skybrudslignende tilstande sådan helt ud af det blå (seriøst!). Det var heldigt at jeg lige præcis to sekunder inden vi gik ud af døren tænkte “det kunne være, man skulle tage en paraply med…”. Den blev rimelig aktuel! Men den var overhovedet ikke nok til at holde os tørre, og da alting til sidst var så koldt og vådt, og da der endelig kom lidt ophold i regnbygerne skyndte vi os hjem.

Rasmus lavede aftensmad og vi hørte god musik på anlægget mens jeg lå på sofaen og læste bog. Ren søndagshygge! Jeg håber I også har haft en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *