FRISKE FORÅRSRULLER

I går fik vi dette til aftensmad (vi bytter indimellem lidt rundt på dagene i madplanen – hvis det lige passer bedre, så forårsrullerne fik vi altså i går! :))
Det er egentlig meget nemt at lave, og meget simpelt – og sundt. Og en lidt sjov og anderledes måde at få sine grøntsager på! 🙂

DU SKAL BRUGE:

– Rispapir. Det kan købes hos asiatiske købmand, og pakken jeg købte så f.eks. sådan ud:

Derudover skal du bruge forskellige grøntsager. Man kan bruge nærmest alt! I dem jeg lavede kom vi peberfrugt, agurk, hjertesalat, gulerod og avocado. Man kan også bruge sukkerærter, edamamebønner, mango, minimajs m.m.
FREMGANGSMÅDE:
Rispapiret opblødes i varmt vand (jeg kogte vand, og lod det køle ned til det var håndvarmt). Man tager et stykke af gangen og er forsigt, da det let sprækker eller klistrer sammen. Grøntsagerne lægges på midten, og så folder man bare papiret omkring. Simpelt!
Vi fik sweet chili sauce til og thailandske fiskefrikadeller, som jeg havde fundet opskriften på lige her. Dem var jeg dog ikke så vild med, kunne ikke rigtig arbejde med konsistensen. Og så fik jeg det lidt skidt da jeg skulle lave dem, og det hele bare stank af fisk, haha!! Men det er nok bare mig, der er lidt sær 😉 (men kan se at hun har brugt laksefars i opskriften – jeg brugte altså bare standardfiskefars (den af torsk) – måske det er bedre med laks!?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *