VI HAR KØBT NOGEN FLYBILLETTER….

…kan I mon gætte hvortil? 😉

Hvis man har læst med på min blog længe ved man, at jeg før har skrevet om min store drøm om at komme til Tokyo (se bare her og her).

Det er en drøm, jeg har haft siden jeg som ung teenager lånte bøger om manga tegninger på biblioteket, og troligt sad og prøvede at gøre tegnestilen efter. I 1. g. fik vi en udvekslingsstudent fra Tokyo, og dét gjorde kun min nysgerrighed og rejselyst endnu større.

OG. NU. SKER. DET. SGU!

Det er så vildt!!!! Vi har snakket om det tidligere, og i det tidligere efterår besluttede vi os for at nu. Nu skulle det realiseres! Og her i sidste uge slog vi så til på flybilletter, da vi fandt dem til en god pris. Hvad er så en god pris? Ja, nu er jeg bestemt ikke flybillet-pris-ekspert, men jeg synes faktisk det lyder ganske fair at give 10.000 kr. i alt for to returbilletter til Tokyo – direkte med SAS fra København til Tokyo. Jeg havde i hvert fald ikke troet, det kunne gøres så billigt!

Så skal vi “bare” finde indkvartering, men her satser vi (nok) på Airbnb. Det skulle fungere ret godt i Tokyo, og det ser i hvert fald ud til at der er mange muligheder for at overnatte ok centralt for mellem 4-600kr pr. nat.

Vi satser på også at tage en afstikker til Kyoto – med hurtigtoget! Det koster btw en formue at tage, men jeg tænker, at det sikkert er en ret fed oplevelse, så det tror jeg vi tager med.

Der er så meget, jeg glæder mig til at se og opleve!! Tokyo har jo ry for at være en dyr by, men jeg tror faktisk ikke, det er så slemt (mere…). Der er rig mulighed for at spise billigt (har jeg læst…). Og nu bor vi jo også til hverdag i København – det er altså også en pænt dyr by!;)

Ej jeg glæder mig helt vildt! Det bliver så spændende!! Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Og jeg glæder mig til at se smukke templer, opleve en helt anden kultur og måde at leve på, fare vild i små sidegader med ramen-restauranter, bruge alle mine lommepenge på nuttet dims og ja, bare suge til mig! Vi skal af sted til maj!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *