NEW IN

Dén der følelse, når noget man har drømt om, endelig flytter ind i garderoben…<3
Jeg har solgt ud af mit tøj, og derfor syntes jeg godt, jeg kunne “forsvare” at købe nyt for de penge 🙂
Jeg vil hellere have “lidt men godt”, og jeg prioriterer i højere grad smukt tøj i gode materialer (betyder det, at jeg er blevet voksen?? SHIT, MANNER!). Nogle samler på fingerbøl, nogle samler på frimærker, nogle samler på fint porcelæn. Jeg samler på pænt tøj. Jeg bliver så glad, når jeg åbner mit garderobeskab og ser de smukke prints hænge på rad og række. I vores kommende lejlighed skal jeg helt klart have et garderobestativ, så de kan hænge fremme, og jeg i højere grad kan nyde synet af dem.

Nyeste tilføjelse til garderoben består således også af et smukt print. Og den er fra (surpriiiise!) Stine Goya. Det er ikke fordi, det er vigtigt for mig, at der står Stine Goya i nakken. På den måde går jeg ikke så meget op i mærker. Men jeg synes bare, at lige netop Stine Goyas tøj formår at have så fine prints, som jeg/man bare ikke ser andre steder. Det er tøj, der er langtidsholdbart, i min optik. Der er styles fra 2008, jeg stadig synes er noget af det smukkeste – og det er immervæk syv år siden!
Hendes tøj er som små kunstværker. Og nyeste tilføjelse til min garderobe er faktisk decideret et kunstværk. Det er nemlig den dansk-tyrkiske kunstner Evren Tekinoktay som har designet printet på kjolen. Og jeg er vild med det!! Jeg er vild med, at den både har lyse og mørke farvetoner – det gør den alsidig, og at den kan bruges både vinter og sommer. Den er i silke, og vanvittig lækker at have på. Jeg har allerede brugt den en del – både til hverdag med en cardigan ud over, og til finere lejligheder som når man skal ud at have en drink 🙂 Til maj skal vi til bryllup, og der tænker jeg, at den også skal på 🙂

Den har fine detaljer af sølvprint på sig – lidt svært at fange med kameraet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *