MIN JULEAFTEN

Håber I alle havde en dejlig aften i går. Det havde jeg i hvert fald 🙂 En dejlig lang aften, uden stress og jag, bare masser af hygge. Her kommer lidt billeder fra dagen og aftenen:
Vi fik pyntet juletræ. Synes det er et rigtig flot træ, vi har i år.

– og jeg legede lidt med at tage billeder af pynten:

Min far og jeg var i kirke, og da vi kom hjem fik vi kaffe, masser af konfekt og så så (det var mest bare mig..) jeg Disneys Juleshow!
Juletøjet i år bestod af den grå Fillippa K kjole købt på loppis. Den er også dejlig lun, for der er faktisk 30 procent uld i!

Senere skulle der jo så laves mad. Og jeg stod for de brunede kartofler! 🙂

Et fint dækket julebord. I år fik vi også lidt and udover flæskestegen – virkelig lækkert! Jeg fik da også lige pakket noget kød væk, haha, min familie er altid imponerede over hvor meget jeg kan spise, når det virkelig går løs.. 😛

Naturligvis fik vi ris al a mande til dessert, og denne gang kunne man også vælge noget andet end kirsebærsauce – nemlig chokolade og appelsin. Mega yay!

Vi bærer først gaver ind under træet efter vi har spist, og så bliver lysene på træet tændt. Ih, så fint!!

Der lå mange gaver under træet i år 🙂

Vi vælger altid en sang hver, og den yngste starter med at vælge. I år sang vi 6 sange, fordi jeg gerne liiige ville have én mere 😉
Så var det gavetid! 🙂

– jeg fik en masse gode gaver, som jeg nok skal vise frem 🙂

Klokken blev mange inden vi kom i seng. Var helt flad til sidst, men det var en hyggelig og skøn aften, og er så glad for de fine ting, jeg har fået i gave.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *