♡6 ÅR♡

For en uge siden havde Rasmus og jeg 6 årsdag. Det er så vanvittigt at tænke på, at de børn, man har i børnehaven ikke engang var født, da vi begyndte at komme sammen (!) :-O

I Århus var vi tit omkring Den Gamle By på vores årsdag – men det kan vi jo ikke rigtigt mere. Vi har fået årskort til Tivoli i julegave på forskud (så vi kunne få glæde af den allerede nu) – så vi var i et julepyntet Tivoli. Meget romantisk og fint og hyggeligt 🙂 Så her kommer lige lidt billeder:

Det er jo helt vanvittigt så mange juletræer og julelys de har fået ind i Tivoli!! SÅ flot!!

Rasmus havde fået et gavekort til Hereford i fødselsdagsgave, og jeg er da glad for det bare var et gavekort og ikke af egen lomme, jeg betalte, for det var godt nok den tristeste bøf jeg nogensinde har fået. Vi var ret skuffede! Jeg har helt ærligt fået en frokostbøf på Jensens der var bedre!

Men det kunne heldigvis ikke ødelægge vores gode humør – og vi havde en rigtig dejlig dag 🙂

2 Comments

  • Trine

    Tillykke 🙂

    Og jule-Tivoli er bare så fint! Den ser nu ellers god ud den bøf, de gange jeg har været derinde har det været lækkert mad. Men øv det ikke var det for jer 🙁

    • Bex

      Tak 🙂 der var bare super fint.

      Jamen vi har også været der før hvor det var rigtig godt. Men jeg tror ikke vi kommer igen – det var simpelthen så tørt…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *