3. SØNDAG I ADVENT

Et lidt forsinket indlæg om 3. søndag i advent. Jeg havde en dejlig dag, der bød på morgenmadshygge med min storesøster og efterfølgende julemarkeder. Vi var både til designerjulemarked, hvor jeg købte en fin oxideret sølvring fra Handcrafted CPH (tjek det ud på Facebook!) – 150 kr for en fin håndlavet sølvring – det er sgu i orden! Og så passer den mine små fingre, synes godt det kan være svært ellers at finde ringe i str. 49-50.
En tur på Christianias Julemarked var vi også. Det var hyggeligt – men mest hjemmefiltet tøj og røgelse, haha. Havde håbet på flere fede hjemmelavede ting – altså sådan mere moderne ting. Men det var der ikke 🙂 Det var nu hyggeligt nok alligevel.
Og så fik jeg endnu en fin adventsgave af min kæreste – en invitation til middag på indisk restaurant!

4 Comments

    • Bex

      Man skal jo ikke klage over at have små fingre MEN jeg kan undre mig over at det er SÅ umuligt at finde ringe i de små størrelser….

    • Bex

      Tusind tak søde Anne 🙂

      Jeg er også vild med ringen. Må simpelthen ned at kigge i hans butik når han åbner i januar. Den ligger farligt tæt på mig…. Kunne godt gå hen og blive lidt dyrt 😉 Men til de priser kan man jo godt give sig selv lov til at købe en enkelt ring i ny og næ 🙂
      Det vil jeg faktisk hellere end jeg vil have nyt tøj… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *