LYSERØDE FREDAGSFAVORITTER

I forhold til hvor meget myrekryb jeg får over alt det dominerende lyserøde, når jeg står i H&Ms babyafdeling og skal købe barselsgaver – så er jeg ret pjattet med farven til mig selv. Om det er lidt dobbeltmoralsk, det ved jeg ikke, men det er nu engang sådan det forholder sig.

Her på det seneste er der flyttet tre lyserøde sager ind hos mig. Med den første rigtige voksenløn er der blevet shoppet lidt – sådan skal det vist være, så længe det ikke bliver en dårlig vane hver måned 🙂

Det er disse tre sager i nogenlunde samme lyserøde nuance, som nu bor hos mig:

 Hættetrøjen er en, jeg har fået trykt hos spreadshirt.dk  – ja, indrømmet ret inspireret af Mads Nørgaards version, som koster 700 kr. Hvilket jeg synes er lidt meget. H&M har også lavet en version, men den synes jeg ikke er lige så flot. Og så er der en masse amerikanske hjemmesider, hvor man kan få lignende, men så risikerer man jo told og importgebyr og jeg ved ikke hvad… Summa summarum tyede jeg altså til spreadshirt, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Den er SÅ lækker! Og i og med at den ikke var så dyr som Mads Nørgaards version, så kunne der lige blive råd til at spytte lidt penge af sted til Sex & Samfund og deres arbejde med at præventions- og abortrådgivning m.m. til kvinder i U-lande. Det synes jeg der er mere “girlpower” over, nemlig. Og i øvrigt – nu hvor Mads Nørgaard valgte at lancere deres version på kvindernes kampdag kunne det da have været et helt genialt træk hvis de havde valg, at der ud af de 700 kr. trøjen kostede gik 100 kr. til et velgørende formål, der sikrede kvinders rettigheder. Så havde jeg købt trøjen ude at tøve, for det ville have været helt genialt!

Kjolen er fra Storm & Marie og er i lækker viscose med det fineste print. Den er løs på den helt rigtige og stadig meget feminine måde, og den bliver perfekt til sommer – så vi håber på nogle gode sommerdage! Den minder mig lidt om denne kjole, jeg gik med for tre år siden – og som aldrig blev det samme igen efter Lines polterabend, haha! Solcremepletter og sved og øl på en hvid kjole, det overlevede den altså ikke 😉

 Skoene er jeg SÅÅÅ mega glad for at have fundet! Dem har jeg nemlig ønsket mig højt og inderligt i et års tid. Det er en limited edition, så de har ikke været sådan super nemme at få fat i, og de blev hurtigt udsolgte. Men så dukkede de op på Trendsales i lige min størrelse, kun brugt én gang – hvor heldig har man lov at være?! De er inspireret af Tokyo, og derfor er jeg jo selvsagt ekstra vild med dem. Jeg synes det er de smukkeste sko!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *