INTROFEST

I slutningen af september havde vi introfest på mit studie. Vi mødtes hos en af fyrene fra min klasse, som bor i en stor lejlighed på Frederiksberg. Her spiste vi pizza og dansede til musik fra 90erne. Super skægt!!
Efter nogle timer tog vi videre til introfest på skolen. Men det skulle vi ikke have gjort – for det var jo slet ikke lige så sjovt og hyggeligt som den forfest, vi forlod. Men nu havde man jo købt billet og det hele.
Temaet var “Full Moon Party” så der var knæklys, UV-maling og drinks i spande. Og dårligt musik… Øv!
Vi festede i nogle timer, og tog så videre på en meget røgfyldt bodega hvor jeg betalte svimlende 52 kr. for en fadøl. Ikke et sted, jeg gider at komme igen umiddelbart 😉
Jeg tog hjem omkring kl. 2, da jeg skulle op og med toget kl. lidt i 9 næste morgen (gisp!)
Alt i alt en ok aften – i hvert fald en aften med dejlige mennesker 🙂

Jeg så sådan ud i tøjet. Kjolen er den nye fra Asos, og jeg er rigtig glad for den! Fik også både komplimenter fra piger og fyre den aften, så kan det vel ikke være bedre, haha! 😉
Vil gerne have lidt flere kjoler – håber at kunne finde nogen i Barcelona, måske 🙂

I morgen har jeg efterårsferie kl. 12! Det skal fejres med en enkelt i fredagsbaren, inden vi smutter til Samsø i et par dage og fejrer min kærestes lillebrors fødseldag. God efterårsferie – til jer, der har det! (det er første gang i 7 år, at jeg har reel efterårsferie (!))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *