ON OUR 11. DATE OF CHRISTMAS//5-ÅRS-DAGS-FEJRING

….var vi ude at spise lækker mad sammen. Rasmus havde inviteret på Aperto og Vino i anledning af vores 5-års dag. Vi valgte dog at udskyde spisningen til en anden dag end selve dagen, da det næsten ville blive for meget oveni overdådighedsbrunch.
Aperto og Vino er en italiensk antipastirestaurant, og man vælger x antal små retter. 8 retter er det, der anbefales til aftensmad. Så det valgte vi. 8 retter koster 275 kr, det synes jeg heller ikke er galt.

Restauranten er super fin, hyggelig og stemningsfuld

Man har valget imellem mange lækre små retter.

Den ene ret er dog altid en, restauranten har forudbestemt, som er forskellig slags pølse og skinke med oliven til. Lidt en nitte med alle de oliven, når man virkelig ikke kan lide oliven, men kødet var fantastisk lækkert.

Herefter fik vi bøffelmozzarella med cherrytomater og balsamicoeddike. Simpelt, men så godt.

Herefter fik vi appelsin/chilisuppe med ristede græskarkerner. Hver ret havde en rigtig passende størrelse, hvor man netop nåede at smage ordentligt på sagerne og nyde det – altså ikke noget med at der kun er én bid af hver ret nærmest. Det var meget passende størrelser.

Så var det videre til kødretterne. Her confiteret and med kål og jeg kan ikke huske hvad det brune snask er, men det smagte godt 🙂

Den absolut bedste ret var denne. Brød ristet på panden med foie gras og lynstegt oksekød ovenpå, toppet med havsalt. Det var sååå godt!!!

Kylling med jordskokkechips og noget mos af en art
Braiseret oksekød med kartoffelmos
Til slut en dessert. Vi valgte æblekompot med ristede mandler.

Super lækkert mad, og så hyggeligt at sidde og få en masse forskelligt og lækkert at spise. Kan varmt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *