ET VOILÀ – JULEGAVERNE

Vi er en lille bitte familie, og ingen bedsteforældre, og jeg er ikke på gaver med ret mange udover den tætte lille familie – alligevel er jeg helt overvældet af de mange og fine gaver, jeg har fået. Føler mig heldig, og jeg er meget tilfreds 🙂

Af min dejlige kæreste fik jeg de højt ønskede og meget fine Adidas sko! Dem er jeg rigtig glad for!!

Fra mine forældre: Et armbånd, der dog skal byttes/returneres fordi det er alt for stort, og årssmykket fra Kirkens Korshær (min mor er frivillig via dem) – et lille sølvkors, som f.eks. kan sidde i et armbånd.

Et krus med Lille My, gave fra en veninde.

Et Mumikrus fra min storebror – det skal dog byttes, da jeg har denne i forvejen, desværre…. Men sikke jeg har fået udviddet samlingen her i december, det er jo crazy!

Fra min søster: Pava kande/vase. Perfekt, når jeg virkelig mangler en kande!! 🙂

Og så har hun hæklet denne fine sag til mig, fordi jeg elsker LuckyBoySundays design, men synes det er noget pebret. I love it!!!

Fra mine forældre: En fin Margretheskål i den lækreste farve.

Fra min kærestes forældre – den sødeste kaninlampe.

Fra mine forældre: En super lækker sweatshirt med smukt leopardprint. Som jeg også havde ønsket mig. Men. Den er virkelig skør i formen forneden, desværre 🙁 Så den ryger retur… Ih, jeg har det bare så dårligt med når gaver skal byttes, for så er det jo ikke dét, man egentlig havde fået, og det bliver altid sådan noget rod synes jeg – men selvfølgelig bedre end en trøje, man ikke vil få brugt fordi man synes man ligner en ogginok i den.

Fra mine forældre: Kogebogen “Grød” som jeg har til gode, da den pt. befinder sig i KBH…

En lille ekstrating “Vegetarisk Wok”

Fra min søster: Hæklede halvhandsker. SÅ lækre og varme!!
Alt i alt, en masse gode gaver synes jeg!! 🙂

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *