JULEDAGENE

1. juledag sov vi alle længe efter en dejlig og lang juleaften. Traditionen tro stod den på æggekage og bacon til morgenmad (blandt andet)

1. juledag betyder også pakkespil. Og selvom vi kun er 5 er det stadig sjovt – så har alle bare tre gaver med hver, og reglerne er udviddede så det ikke kun er på 6, at løjerne sker. Jeg plejer aldrig at have held i pakkespil, men i år vandt jeg op til flere ting. Blandt andet disse skøre og gamle salt- og peberbøsser.

– og denne vidunderligt afskyelige souvenirdims – som jeg dog donerede til min storebror, da han har en grim trappeopgang med ægte 70er tapet, hvor den ville passe godt ind…. Der er både hjort, ildsted og gryde på.

Vi har også spillet Cranium. Spillet har vi lånt af min søsters veninde.

1. juledag betyder også julefrokost med snaps, sild og en masse lækre sager fra slagteren.

– og jeg lavede hjemmelavet karrysalat!

Bagefter slår vi altid terninger om hvem der skal rydde af bordet og vaske op osv. Den første, der står en sekser, går ud i køkkenet. Den næste, der slår en sekser, følger trop ud i køkkenet. Den næste igen, der slår seks, afløser den første i køkkenet, osv. Virkelig sjovt og kaotisk – det bliver pludselig en fest at rydde op! 😉

2. juledag gik med afslapning, hygge, marcipanspisning, gåture og at spille Wario på Wii (også et spil, vi har lånt) Det er ret sjovt, men nu kan vi ikke rigtig komme videre, fordi vi er kommet til sådan en ond ond boss… :/

3. juledag betyder min søsters fødselsdag. Gaver, boller i kakao og gode bøffer med favoritsovs til aftensmad! 😀

Håber I har haft en skøn juleferie! Jeg har stadig ferie – hvilket jeg nyder, og i morgen skal jeg endelig se Rasmus igen! Jeg tager nemlig over og joiner ham på øen. 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *