SPINATPANDEKAGER MED FYLD

Fredag aften fik vi dette til aftensmad. Inspireret af Sofies opskrift, dog lavede jeg pandekagerne lidt anderledes. Så I får lige min version 😉

DU SKAL BRUGE:
Grahamsmel
Hvedemel
Mælk
Æg (3 æg)
Lidt salt
Frisk spinat
Avocado
Tomat
Salat af en art
Røget laks
Revet peberrod
Neutral friskost (f.eks. Philadelphia)

FREMGANGSMÅDE:
Pandekagedejen laves af 1 dl. grahamsmel, 3 dl. hvedemel, 3 æg og 3 dl. mælk samt en stor håndfuld hakket, frisk spinat. Det hele blandes sammen og pandekagerne bages som almindelige pandekager på panden, til de er lysebrune.
Bland lidt revet peberrod sammen med Philadelphia (eller lignende) og smør pandekagen med dette. Snit grøntsagerne og skær laksen i strimler, og kom dette i som fyld. Et voilà!

Bon appetit! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *