FEM FJOLLEDE FACTS

– Jeg har et ret stramt forhold til rokketænder på børn. Hvilket betød, at jeg ofte måtte kæmpe en indre kamp, når børnene af og til stolt kom løbende, og fremviste rokkende tænder, eller tabte tænder (inkl. blod(!)). Jeg ved ikke, om det skyldes at jeg havde en ret ubehagelig oplevelse med en rokketand som barn, hvor det gjorde ondt og blødte ret så meget, men i hvert fald synes jeg rokketænder er noget så….klamt. For at være ærlig. Og når jeg får børn kommer tandfeen, og smider tænderne direkte i skralderen (…når børnene sover). Nej tak til at gemme tabte tænder inkl. størknet blod. Får helt kuldegysninger ved tanken!

– Noget andet, der kan give mig kuldegysninger, er når folk slikker på deres kniv, når de spiser mad! Så jeg får dagligt kuldegysninger i praktikken, med de kære udviklingshæmmede borgere… 😀 (men de er lidt mere undskyldt! ;))

– Hvis valget stod mellem at tørre bræk eller lort op, så ville jeg vælge lorten.

– Jeg forstår mig ikke på det der countour makeup. Altså, hvorfor vil man ligne en helt anden end sig selv?! (synes det ser så ekstremt ud, de eksempler, jeg har set på nettet!)

– Jeg har engang deltaget i en karaokekonkurrence som barn på gågaden i Holstebro. Jeg var 11 år, og det var Toms Chokolade, der lavede diverse aktiviteter for børn, som et reklamestunt. Jeg sang “Kald det kærlighed” (ØMT!) og min veninde sang “Det’ hammer hammer fedt”, og hun fik førstepladsen, mens jeg røg ind på en andenplads. Præmierne var rygsække fyldt med Toms slik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *