BARCA-KØB!

Vil lige vise hvad der blev shoppet i Barcelona.
Torsdag var vi nemlig ude i Diagonal Mar, da jeg havde læst at der lå en Primark derude. Jeg var dog virkelig virkelig skuffet over butikken. Over halvdelen af butikken var børnetøj! Der var virkelig ikke meget at komme efter… Jeg ved, der også er en anden Primark i byen og det er muligt at den er bedre. Det vil jeg da håbe at den er.

Men jeg fik da alligevel fyldt en stor pose. Med pakkekalendersager (nu håber jeg ikke, jeg har sagt for meget – ej det går nok ;)) og så disse ting til mig selv:

Strømpebukser – købte 3 styks af hver slags, tykke med fleecefor og så bare nogle almindelige. Jeg er dog noget skuffet over kvaliteten denne gang – selvom den nok er den samme som da jeg købte dem i London, men jeg synes bare der er kommet huller i flere af dem ret hurtigt. ÆV! 🙁 Hullerne sidder dog så jeg stadig kan bruge dem, heldigvis – men alligevel…

En t-shirt som var så billig, at der ikke var så meget at diskutere…

En ko-onesie! Ret fjollet køb, men til 100 kr?! Den er sååå blød og hyggelig og så kan man jo altid bruge den til en udklædningsfest. Dem skal der nok komme mange af på pædagoguddannelsen 🙂 Rasmus købte en elefant. Den er virkelig sød! 🙂

De bedste køb gjorde jeg – eller vi – dog, da vi gik forbi Adidas Originals butikken inde i byen.
De havde nemlig udsalg på sko! Så disse sko, der koster 800 kr. herhjemme blev mine for bare 333 kr. Kæmpestort jatak! Jeg er SÅ glad for dem. De er godt nok lige et halvt nummer for store, men det er der sgu så mange af mine sko, der er efterhånden, så det går nok, det er ikke noget, der gør noget 🙂 (de havde dem ikke i min egentlige størrelse). Jeg elsker den model, og man kan bare få den i så mange flotte farver og designs! (den blå med leopard ønsker jeg mig i julegave, suk – og nå ja, så lige 3 andre farver i den model også ;))

Rasmus fandt også et par sko, som han også sparede omkring 500 kr. på at købe!

De kom i brug allerede i Barcelona da det var rart med lidt mere at skifte mellem selvom jeg faktisk havde to par sneakers med. De er vanvittigt gode at gå i!
Og jeg elsker bare farverne på dem, det bordeaux sammen med det pinke. Yndlings!

– de har lige lidt Barcelonastøv på sig stadigvæk 😉 Skal også lige have imprægneret dem, så de er klar til efteråret (seriøst, SKAL man virkelig imprægnere sko hver 3. uge, eller er det bare noget de siger, så de kan sælge mere af det der møgdyre spray?! – jeg har dem lidt mistænkt for det sidste… jeg glemmer altid at imprægnere, så det er sådan noget jeg KUN får gjort lige op til vinteren…) Det er bare vanskeligt at imprægnere sko, når man kun har en baggård at gøre i og det hele tiden regner (så stop dog!)

Kom også til at købe en t-shirt. Host host. Selvom jeg virkelig ikke mangler… Men når man er så glad for t-shirts – ja, så er det er jo det man kigger efter, falder for, og ender med at købe. Præcist som med skoene. Men jeg bruger det jo også. Så jeg synes faktisk det er okay! 😉
Jeg kunne bare ikke stå for denne – den er jo med leopard! Har allerede brugt den en del.

Og så et par souvenirs. I madmarkedet ved Ramblaen købte vi denne flotte chiliranke. Og jeg har skam brugt et par chilier derfra. Selvom det nær havde kostet mig livet! Eller, tæt på. Eller… okay, okay… Jeg tog en af de der hvide chilier til maden og skulle bare liiige smage et lille bitte mikrostykke. Det var SÅ stærkt! Det brændte og brændte om munden på mig og ja, det gjorde faktisk også lidt ondt i ørerne! Det eneste der hjalp var at stå med læberne under rindende vand i et kvarters tid. Og så kunne jeg holde smerten ud derefter. Det var så vildt! Efterfølgende googling har fået mig til at tænke på om det mon var en “blondie”, jeg har smagt på?!
Hm, det er lidt spændende med sådan en masse chilier man ikke rigtig ved noget om. Er sgu lidt bange for dem, hahahaha!

– men de pynter da ved vinduet (om ikke andet)
Magneter til køleskabet er altid gode souvenirs, synes jeg (selvom vi hverken har en fra Berlin eller London – men vi har fra Hamborg og Prag!). Det tog os lang tid at finde en Drac Güell, der var pæn nok, men det lykkedes dog til sidst. Så nu bor den på vores køleskab, og minder os om en dejlig tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *