"SYNES IKKE GODT OM" #20

– Når kæresten spørger om man kender “Minerva-modellen” og man siger “Minerva…. det er lissom det der the!!” efterfulgt af “Nåårh nej… Medova!”

– Når man går en fredelig søndagstur og pludselig får, hvad man tror er en regndråbe, lige i panden.

– Når man vil tørre regndråbe væk, og opdager at det er en…FUGLEKLAT! lige midt i panden sgu!

– Når man ikke har noget papir at tørre væk med, og derfor må bruge cardigan som klud..ad!

– Når man ikke kan gøre andet end bryde sammen af grin og styrte ind på banegårdens toiletter for at vaske sig ren

– Når man siger til buschaufføren, at han skal smide én af på en bestemt vej, og man så opdager at han bare har smidt en af et tilfældigt sted. Øh nej? det er forkeeeert!

– Når man ikke har GPS i sin telefon, og derfor må stole på sin manglende retningssans.

– Når man trods alt når frem, efter at have gået 2,5 km på rekordtid

– Når man har så mange problemer med DSB’s hjemmeside, at da man endelig kommer igennem til “køb print-selv billet”, så har man KRAFTSTEJLME købt til den forkerte dato (dags dato!) og kan derfor ikke få refusion. You gotta be freakin’ kiddin’ me! 109 kr ud af vinduet. Piv..

– Når man har glemt, at man havde en banan med til eksamen, som man ikke fik spist… Og når man så finder den 1½ uge efter. Yuk.

– Når man tænker, at man vi købe en billig sættekasse i Søstrene Grene til at opbevare neglelak i, og det så viser sig at samtlige rum er for små.. Og de bytter jo ikke i den butik! FML!

– Når man køber is i den tro, at de er overtrukket med lækker chokolade, og det så viser sig at være noget kunstigt nougat halløj, der smager helt af h til.. øv.

– Når man fejrer sine første minutter som 25årig ved at falde noget så voldsomt OP af trappen. Av. Ok. Måske var jeg lidt fuld…

– Når håndtaget på ens kuffert knækker lige som man skal til at bære den op af 10.000 trappetrin. Jamen det er da også smart at lave en kuffert, der åbenbart ikke kan tåle at man kommer ting i den og bærer på den. Ork!

– Når random person på rulletrappen siger “hey, jeg tror den her faldt af din kuffert?” – great! En kuffert, der bare går mere og mere i stykker..

– Når man er i biografen og se Harry Potter og man sidder ved siden af et kærestepar, hvor pigen ved synet af Hagrid udbryder: “Ej, se lige hvor stor han er!!”

– Når man sidder ved siden af en teenager i toget, der fordriver tiden med at trykke bumser ud på sig selv. D-e-l-i-k-a-t!

– Når det åbenbart ikke er klamt nok at en teenager trykker bumser ud i ens tilstedeværelse, så vælger et barn også lige at knække sig i toget, så hele vognen stinker….

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *